Home » AC Milan » AC Milan Tenue Minikit 2018-2019

AC Milan Tenue Minikit 2018-2019

ac milan tenue minikit 2018-2019Een AC Milan tenue minikit 2018-2019 voor de kleinere fans! In dezelfde kleuren ook het AC Milan trainingspak 2018-2019 voor de echte fans. We hopen dat we AC Milan binnenkort weer in de top mogen begroeten. Wat vind je van de Puma kleding?

direct bestellen vsd

  • Kinderen tot 8 jaar
  • 100% Polyester
  • Gratis thuisbezorgd

Dit AC Milan tenue mini is echter, naast de volwassen versies, ontwikkeld voor de kleinste van de kleinste fans onder ons. Als je een speler mag kiezen om achterop het shirt te laten bedrukken, welke speler zou je dan kiezen?

AC Milan Tenue Minikit 2018-2019

Het AC Milan tenue minikit 2018-2019 is uiteraard net zoals het volwassen AC Milan thuistenue ontwikkeld door het Duitse merk Puma. Er is waarschijnlijk niemand in Nederland die dit mega merk niet kent of iets ervan in zijn of haar kast heeft hangen. Je hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken over de kwaliteit van jouw aankoop. De kleuren van het AC Milan shirt zijn, zoals gewend van AC Milan zwart en rood. De logo’s van de club en de producent bevinden zich op de borst en de gebruikelijke strepen van Puma (in het grijs) zijn op de schouders zichtbaar. Het voetbalbroekje is uitgekomen met een mooie zwarte kleur want het hele AC Milan tenue minikit 2018-2019 lekker fris laat ogen.

Puma AC Milan Tenue Kinderen

Het Puma AC Milan tenue kinderen is ontworpen om in te sporten. Tijdens het sporten is het natuurlijk logisch dat jouw kind transpireert. met dit mini tenue is dat geen punt want Puma heeft er een speciale techniek in verwerkt. Door deze techniek wordt vocht dat uitgestoten wordt tijdens het sporten naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Hierdoor zal het shirt en het broekje altijd lekker droog en aangenaam aan blijven voelen. Maak dus vandaag nog jouw AC Milan voetbalcollectie voor jouw zoontje compleet met het nieuwe AC Milan tenue minikit 2018-2019.

AC Milan Kind Tenue 2018/19

Is uw kind nu dus al een van de grootste voetballiefhebbers die er is? Shop dan het mini tenue Milan voor kinderen. Het mooiste cadeau dat je hem of haar kunt doen. Zoals gezegd bestaat het AC Milan tenue minikit 2018-2019 uit het nieuwe AC Milan thuisshirt en het broekje. Jouw kind kan met dit tenue dus al zijn energie kwijt op het veld of tijdens het spelen in de buurt. Omdat dit tenue zo’n klein maatje heeft, hangt er ook een zeer aantrekkelijk prijskaartje aan. Nederlandse aanbieder van het mini tenue met bijbehorende prijs en zie het overzicht voetbaltenues. Klik dus snel door naar het AC Milan kind tenue 2018/19 en maak jouw kind intens gelukkig!

  • Seizoen 2017-2018
  • Kinderen tot 8 jaar
  • Competitie: Serie A
  • Puma Dry-Cell technologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *