AC Milan Uitshirt 2019-2020

ac milan uitshirt 2018-2019Shop hier het AC Milan uitshirt 2019-2020. Dezelfde kleurensamenstelling als het Puma AC Milan thuisshirt 2020-2021 alleen dan andersom. Je kunt het shirt nu bestellen dan heb je deze morgen al in huis. Denk jij dat we Milan binnenkort weer in de top van Europa gaan zien?

direct bestellen vsd

  • Club: AC Milan
  • Puma voetbalshirts
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

Het uitshirt is, tezamen met de AC Milan trainingspakken in dezelfde kleuren op de markt gekomen. Je kunt dus een kast vol kleding bestellen als je daar zin in hebt. De grote vraag is natuurlijk of we AC Milan dit seizoen weer mee zien strijden om de prijzen. Je kunt hierboven ook gewoon het AC Milan thuisshirt bestellen. Ga ook voor de variant: AC Milan uitshirt kids 2019-2020.

Ik heb altijd gezegd dat de basis uit Italiaanse spelers moet bestaan – Pirlo

Het AC Milan uitshirt 2019-2020 is fantastisch ontworpen door Puma. Je ziet bij alle Puma voetbalshirts dat ze Dry-cell zijn ontworpen. Je zal dus minder last hebben van zweet want dat wordt afgevoerd. Puma heeft gekozen voor een moderne uitstraling met ronde kraag. Je kunt dus een keer wat anders bestellen dan normaal de thuisshirts die je al overal ziet.

AC Milan Uitshirt 2019-2020

De midden-balk en sponsor van het AC Milan shirt uit 2019/2020 zijn nieuw. Als je kijkt naar de sponsor en Puma logo zijn beide in de rode kleur van het AC Milan logo terug te vinden. Je kunt het voetbalshirt als voetballiefhebber bestellen of omdat je een groot fan bent van Milaan. We wensen je veel plezier met de aankoop en hopen je hier terug te zien.

Forza Milan, Milan Campione, Forza Milan il Milan ole, Forza Milan il Milan ole,

We beginnen het AC Milan nieuws met een kijkje in het verleden. De club die in 1899 is opgericht heeft een rijke historie. Je zou het niet zeggen na de periode van afgelopen jaren. AC Milan heeft moeite om een draai te vinden op een Europees hoofdtoernooi. De club die zijn wedstrijden in San Siro speelt behoort tot één van de grootste clubs in Europa aller tijden. De Champions League / Europacup I wist de club uit Milaan al zeven keer te winnen. Mihajlovic heeft zijn biezen gepakt en Gattuso zal de man moeten zijn voor een nieuwe start.

AC Milan Informatie

De man waar alle ogen op zijn gericht dit seizoen is Patrick Cutrone. Een aantal nieuwe spelers zijn gehaald maarja. Het zal hopelijk een hevige concurrentiestrijd worden met Juventus, AS Roma en Napoli om als eerste in de Serie A te eindigen. Lastig om in te schatten met zulke goede teams. Je kunt voor meer info klikken op het AC Milan shirt.

  • Club: AC Milan
  • Opgericht: 1899
  • Stadion: San Siro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *