AC Milan Uitshirt Kids 2019-2020

ac milan uitshirt kids 2018-2019Ga hier voor het AC Milan uitshirt kids 2019-2020. Zoek je de maten S tot XXXL? Bekijk dan  het AC Milan uitshirt 2019-2020 welke miljoenen keer wordt verkocht per jaar. Onze grote vraag is natuurlijk: wat vinden jullie van het uitshirts van Milan?

direct bestellen vsd

  • Puma Dry-Cell voetbalshirs
  • Hoofdsponsor: Fly Emirates
  • Kleuren: wit met zwart/rood

In onze fanshop van AC Milan hebben we alle mogelijke nieuwe kleding. Zoek je bijvoorbeeld een AC Milan dekbedovertrek of bijvoorbeeld een sjaal? Via de button hierboven kom je bij Unisportstore terecht die alles op een rij hebben gezet.

AC Milan heeft minimaal 3 versterkingen nodig op kampioen te worden

Het shirt heeft een prachtige witte basiskleur en rode / zwarte accenten. De Puma accenten zijn allemaal zwart met rood. Vorig seizoen gingen de voetbalshirts als warme broodjes over de toonbank. Overal in de wereld wordt AC Milaan op de voet gevolgd. Afgelopen seizoen onder Gattuso is AC Milan als 5de geëindigd in de Serie A dus weer Europa voetbal na jaren.

AC Milan Uitshirt Kids 2019-2020

Het Puma AC Milan voetbalshirt wordt gemaakt van een stof die Dry-Cell heet en soepel aanvoelt. Voetbalshirts zullen dus ook tijdens warme dagen en sportactiviteiten droog aanvoelen. Puma zal nog even de punten op de i zetten en jij loopt morgen in het shirt. Het Puma AC Milan voetbalshirt 2019/2020 is dusdanig gemaakt dat het de strakke look terug heeft. Als sponsor staat Fly Emirates in het midden. Het Puma logo is het rood en het AC Milan logo vind je op de linkerborst.

Het AC Milan shirt thuis voor junioren is slimfit ontworpen voor een ideale pasvorm. Naast kids hebben we ook heren en vrouwen maten. Wij kijken dus met smart uit naar het nieuwe seizoen onder leiding van Gattuso. Naast de voetbalshirts uit de Serie A, bieden wij ook de nieuwe voetbalshirts uit de andere competities aan. Je kunt dus los in onze shop als het gaat om kleding

  • Club: AC Milan
  • AC Milan uitshirt kids
  • Stadion: San Siro
  • Slimfit / 100% polyester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *