Home » adidas Ace » ACE 17 PureControl Limit Pogba Voetbalschoenen

ACE 17 PureControl Limit Pogba Voetbalschoenen

ace 17 purecontrol limit pogba voetbalschoenenACE 17 PureControl Limit Pogba voetbalschoenen kopen? Nu in de shop de nieuwste adidas ACE 17.1 Primeknit FG/AG Magnetic Control. In de shop met de adidas voetbalschoenen in het zilver met zwarte accenten. In de store voor kinderen, dames en heren.
direct bestellen vsd

Beschikbaar in: kids, junior en senior
Geschikt: natuurlijke ondergronden
Nieuwste Pogba voetbalschoenen
adidas voetbalschoenen

ACE 17 PureControl Limit Pogba voetbalschoenen kopen? Paul Pogba staat vooraan als het gaat om een nieuwe lancering. De red Limit football boots passen perfect bij de snelheid van Pogba. De schoenen worden al vergeleken met een raceauto door het nieuwe design, gewicht en kwaliteit. Je kunt starten met de voetbalschoenen zodat je tegenstander je bijna niet meer kan inhalen. De geweldige ACE voetbalschoenen zagen we natuurlijk ook al bij Lionel Messi maar nu dus ook de Pogba voetbalschoenen in het rood, zwart en wit.

adidas Voetbalschoenen 2018

Een nieuwe ACE collectie in de bizarre kleuren welke fantastische zijn om het voetbalveld te betreden. Wat zijn de voordelen van deze nieuwste voetbalschoenen? Tempo, control en domineren dat zijn de key woorden voor deze ACE 17 PureControl Limit Pogba voetbalschoenen. De touch van de football boots zorgen dat jij de spelbepaler wordt. Limit in de naam staat voor de nieuwste generatie voetballers. Welke spelers dragen ook adidas voetbalschoenen? naast Pogba ook Mesut Özil, Ivan Rakitic en Messi. Het gewicht van de adidas voetbalschoenen 2018 is 244 gram en dus wederom een lichtgewicht. Ga je voor nieuw? Shop dan de nieuwste adidas predator 18 roze Spectral Mode.

  • Red Limit
  • Spelers: Özil, Rakitic, Messi en Pogba
  • Gewicht: 244 gram
  • Primeknit
  • Voetbalschoenen zonder veters
  • PureControl

Voetbalschoenen Pogba 2018 Rood Zwart

ace 17 purecontrol limit pogba voetbalschoenenDe voetbalschoenen Pogba 2018 rood zwart komen uiteraard weer zonder veters op de markt. Een unieke constructie die zorgt voor een perfecte pasvorm rond de voet. Een veterloze constructie werkt? Het materiaal zorgt voor een heerlijk licht gevoel. Een structuur alsof je geen schoenen draagt. Balcontrole en balgevoel speciaal voor Pogba voor een perfecte passing en schotkracht. De sokken-achtige fit hebben we al vaker genoemd maar blijft uniek. We zullen je niet lastig vallen met de andere technieken want het is tijd om de nieuwste voetbalschoenen te testen. Maak snel je tenue compleet met de geweldige hoge voetbalschoenen van Pogba.

ACE 17 PureControl Limit Pogba Voetbalschoenen

ACE 17 PureControl Limit Pogba voetbalschoenen hebben een geweldig look. Het zijn niet alleen de kleuren maar ook een geweldig effect voor de middenvoet en stabiliteit voor de gehele voet. Je voeten zullen dus niet schuiven maar blijven geweldig op positie. De technologieën worden ook wel Primecut en Techfit genoemd. Wat ontvangt u nog meer bij deze geweldige voetbalschoenen? Een schoenlepel speciaal ontworpen voor het type sokken-achtige fit. adidas ACE tas met vakken voor iedere voetbalschoen. Voor welke ondergronden zijn de ACE 17 PureControl Limit Pogba voetbalschoenen geschikt? Natuurgras en kunstgras. De zool kan van kleur veranderen bij gebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *