adidas 302 Redirect Voetbalschoenen

predator zilver pogba voetbalschoenenScoor hier je adidas 302 Redirect voetbalschoenen voor de beste prijs. Je kunt ze morgen al dragen naar de training. Voorgaande varianten waren de zwarte en gele voetbalschoenen van Predator. Deze Predators zien we steeds vaker op de velden verschijnen.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,95 mini
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Nemeziz, Copa, X en Messi

Je kunt hierboven los bij onze aanbieder Unisportstore. De afbeelding hieronder geeft je een inzicht van het nieuwste pack van adidas. Je hebt in het nieuwe pack de adidas Predators 19+ PureControl maar ook de nieuwste Nemeziz 2019. Een aantal zelfde varianten met de X 19+ Purespeed, Tango sneakers en Copa’s zijn weer te verkrijgen. Je kunt alle variant bestellen voor kids, junior, heren en dames. Hier ook de adidas Encryption Pack grijze voetbalschoenen 2019 en adidas Nemeziz 19 FG AG Polarize wit roze geel.

adidas 302 redirect voetbalschoenen

adidas 302 Redirect Voetbalschoenen

Als we inzoomen op de adidas voetbalschoenen dan vallen een aantal zaken op. Ten eerste de nieuwste Nemeziz met puntvormige tape. Verder de zilveren accenten en een nieuw gezicht met Dybala. Je kunt ze allemaal krijgen in de maten 28 tot 48 2/3. Deze schoenen zijn allemaal te gebruiken op veldjes en voetbalvelden. Daarnaast kunnen ze ook op kunstgrasvelden gebruikt worden maar dan slijten ze sneller. Je kunt ook nog kiezen voor de adidas voetbalschoenen Nemeziz wit om ff wat anders dan anders te dragen. Geweldige voetbalschoenen in de bekende varianten voor jong en oud.

Welke varianten zijn er te krijgen uit de 302 Redirect pack?
  1. Predator 19+ PureControl
  2. Nemeziz 19+ 36Agility
  3. Messi voetbalschoenen
  4. X 19+ Purespeed
  5. Copa 19+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *