Home » AC Milan » adidas AC Milan Trainingspakken

adidas AC Milan Trainingspakken

adidas ac milan trainingspakkenadidas AC Milan trainingspakken 2018 zoals het AC Milan trainingspak 2018-2019 en Milan zwarte presentatiepak.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €79.99
  • Beschikbaar in: kids, dames tot XXL
  • Trainingspakken & kleding
  • adidas voetbalkleding
  • AC Milan Accessoires

Waar de adidas AC Milan trainingspakken varianten van vorig jaar nog wit waren, zijn deze nu uitgekomen in een zwarte en groene variant qua trainingsjas. Beide combinaties worden compleet gemaakt met een zwarte AC Milan trainingsbroek. Ter promotie van de nieuwe voetbal trainingspakken zullen voornamelijk de grote namen van AC vaak in beeld komen in de presentatiepakken, anthem jackets en trainingskleding. Voor dit seizoen kijken we uiteraard uit naar de topwedstrijden binnen de Serie A en ook natuurlijk de zinderende wedstrijden tegen Inter Milan in het Stadio Giuseppe Meazza.

adidas AC Milan Trainingspakken 2017-2018

adidas AC Milan trainingspakken 2017-2018 is qua design onder handen genomen door het Duitse sportmerk adidas. Zoals we gewend zijn van adidas zijn ook op dit trainingspak de bekende strepen terug te vinden op de schouders van het trainingsjack. Daarnaast op de linker borst het AC Milan logo en op de rechter borst het adidas logo welke mooi kleuren bij de strepen erboven. Aan de onderzijde van het jack is tevens een rode streep te zien, welke weer mooi past bij het logo en zo het AC Milan trainingsjack mooi in balans brengt. De AC Milan trainingsbroek is ontworpen met een geheel grijze basiskleur en heeft ook de adidas strepen, dit keer in het wit.

Milan Presentatiepakken 2018

Adidas Milan presentatiepakken 2018 hebben een paar opvallende zaken. Op het linker bovenbeen en aan de zijkant is het adidas logo weer terug te vinden. Door de samenwerking met adidas is het gehele pak ontworpen met de bekende Climacool technologie. Hierdoor blijft het trainingspak altijd lekker droog op je huid aanvoelen. Dit komt doordat vocht tijdens het zweten naar de buitenste lagen wordt afgevoerd. Het AC Milan trainingspak kopen? In 2 verschillende kleuren zodat je altijd kunt bepalen welke kleur jou het beste staat. Maak dus vandaag nog je AC Milan kledingkast compleet met dit geweldige adidas AC Milan trainingspakken 2018 en zorg ervoor dat je klaar bent voor elke wedstrijd!  In onze AC Milan shop voor het nieuwe seizoen in de Serie A en Coppa Italia. Ook populair het AC Milan trainingsshirt 2018-2019.

AC Milan Trainingspak Kopen

  • AC Milan Shop artikel
  • Seizoen 2017-2018
  • Serie A
  • adidas
  • Climacool materiaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *