Home » Vrouwen voetbalschoenen » adidas ACE 17 Dames Voetbalschoenen

adidas ACE 17 Dames Voetbalschoenen

adidas ace 17 dames voetbalschoenenDe adidas ACE 17 dames voetbalschoenen uit de ACE lijn is te vergelijken met de populaire adidas voetbalschoenen ACE voor heren. De adidas vrouwen voetbalschoenen zijn te verkrijgen in de varianten X 17+ PureChaos en Purecontrol.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €55,95
Beschikbaar in: 36 t/m 41 1/3
Dames voetbalschoenen
adidas sneakers

De PureChaos evolutie is al een paar weken beschikbaar en geweldig populair! adidas X 17+ PureChaos FG/AG vrouwen voetbalschoenen zijn geweldig aangepast ten opzichte van de ACE 15 modellen. De sokken-achtige ook wel Primecut moest in ieder geval verwerkt worden in de adidas voetbalschoenen. Het is de manier om de Nike hoge voetbalschoenen achterna te gaan met een nieuwere technologie. Hierboven de adidas ACE 17 dames voetbalschoenen en dan de Primekit variant.

adidas ACE 17 Dames Voetbalschoenen

Adidas was voor de adidas ACE 17 dames voetbalschoenen ook op zoek naar de adidas hoge voetbalschoenen. De sokken-achtige fit zorgt voor steun en door middel van een geweven elastische sok hebben de adidas voetbalschoenen een perfecte pasvorm. Je zult met de prachtige ACE 17.1 leer voetbalschoenen gericht kunnen passen en schieten en dus ga je voor perfectie. Je zult het spel dus dicteren met deze lichtgewicht voetbalschoenen. Het gewicht van de adidas ACE 17 dames voetbalschoenen is 203 gram en is daarmee in 1 klap de concurrentie voor qua gewicht. De noppen van de voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor zowel natuurlijk ondergronden als kunstgras. In Nederland wel van belang met zoveel kunstvelden. Hierboven de goedkope adidas voetbalschoenen met de naam adidas ACE 17.1 dames storm dust.

adidas ACE 17.1 Leer FG/AG Dust Storm

De adidas ACE 17.1 Leer FG/AG Dust Storm is gemaakt van hetzelfde materiaal als de Primeknit. Een groot verschil tussen de twee is het gewicht. Primemesh wegen namelijk 267 gram. Beide adidas voetbalschoenen zijn ontworpen met geweven materiaal maar de voet van de Primeknit kan meer gevoel meegeven. De stof tussen de schoen en voet is dus nog dunner gemaakt. Het materiaal wordt CTRL/FIT genoemd en zorgt voor een lichte voetbalschoenen om nog meer controle te behouden. Gelukkig zijn de adidas adidas ACE 17.1 Leer FG/AG Dust Storm flexibel ontworpen en kan je natuurlijk behendig draaien om het beste uit het spel te halen. De Primekit voetbalschoenen zijn iets beter bestendig tegen diverse weersomstandigheden. De keuze tussen de goedkope adidas voetbalschoenen of de duurdere ACE 16,1 Primekit ligt geheel aan jou. Je kunt dus kiezen om €80,00 of €250,00 euro uit te geven.

adidas Voetbalschoenen Vrouwen

Het adidas voetbalschoenen vrouwen zijn dus te verkrijgen in twee varianten. De adidas voetbalschoenen zijn beide uitgerust met een Primecut silhouet. Een groot voordeel is de pasvorm en comfort die de voetbalschoenen geven. De sok-achtige fit zorgt niet voor problemen in combinatie met de voetbalsokken. Je krijgt juist een betere pasvorm omdat het een dynamische en flexibele stof betreft. Een nieuw systeem in de adidas ACE 17 dames is het Techfit supportsysteem. Maak je veel acties en wil je snel bewegen dan geeft deze sluitende fit het gevoel van eenheid met de been. De ultradunne 3D laag die we zien bij de Primeknit variant zorgt ervoor dat de afstand tussen voet en bal minimaal is geworden. Ideaal om extra grip op de bak te behouden.

  • ACE 17.1 Leer
  • FG / AG (natuurlijk en kunstgras)
  • Dust Storm pack
  • Vrouwen / dames
  • Navy, oranje en zwart

adidas X 17 Boots

De adidas X 17 boots zijn ontwikkeld aan de hand van de adidas F50 schoenen. De technologieën zijn verbeterd en de ACE 17.1 Primeknit zijn nog lichter met een unieke noppensysteem voor zowel natuurlijke ondergronden als kunstgras. Grip en contact met de bal zijn wel de kernwoorden van de adidas ACE 17 dames. We wensen je heel veel plezier met deze prachtige voetbalschoenen. Meer informatie nodig? lees hier alles over de voetbalschoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *