Home » adidas Ace » adidas ACE 17 PureControl

adidas ACE 17 PureControl

adidas ace 17 purecontrolDe adidas ACE 17 PureControl in de categorie adidas hoge voetbalschoenen ACE. Voetbalschoenen zonder veters in onze adidas voetbalschoenen shop toch heel anders dan bijvoorbeeld de adidas Adizero voetbalschoenen!

direct bestellen vsd

adidas voetbalschoenen
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Geschikt: natuurlijke ondergronden
Lionel Messi en Ozil
ACE 17+ PureControl Boost FG/AG

De adidas ACE 17 PureControl heeft al volledige naam de adidas ACE 17+ PureControl Boost FG/AG Thunder Storm meegekregen. Een prachtige benaming voor deze nieuwe innovatieve voetbalschoenen die ons toch ergens doen denken aan de Nike hoge voetbalschoenen. Controle op het veld bleek altijd al belangrijk maar het is nu ook belangrijk geworden dat de stof steeds dunner wordt. De voetbal moet bijna met blote voet worden gespeeld, althans dat gevoel. Prachtige adidas hoge voetbalschoenen nu alleen te verkrijgen in de maten 39 1/3 tot 48!

adidas ACE 17 PureControl

De adidas ACE 17 PureControl voetbalschoen heeft een nieuwe technologie in huis. De nieuwste adidas technologie wordt PureControl genoemd. We vertelden hierboven al dat het materiaal zorgt dat de voet dichter bij de bal komt voor een maximale controle en tevens ontbreken de veters bij de adidas hoge voetbalschoenen. Het zal helpen met de passing van de voetbal en de touche van de voetbal is perfect. De ACE 17+ PureControl Boost FG/AG Thunder Storm met flexibel bovendeel voor een heerlijke touch.

  • ACE 17+ PureControl
  • Sokken-achtige fit
  • Thunder Storm pack

Voetbalkousen en adidas voetbalkleding werden al ontworpen met Clima-cool. De sokken-achtige fit maakt het geheel nu compleet als de voetbalschoenen worden aangedaan. adidas heeft de voetbalschoenen 2017 ontworpen van synthetisch materiaal en de dunne laag zorgt tijdens alle temperaturen voor een perfecte balcontrole. Voelen de voetbalschoenen dan niet koud aan? Dikke voetbalkousen zorgen voor een betere temperatuur in de adidas ACE 17+ PureControl Boost FG/AG. Als laatste heeft adidas beloofd dat de voetbalschoenen langer mee zouden moeten gaan maar dat blijft afwachten. Indien beschikbaar hieronder de tabel voor de adidas ACE 17 PureControl kids.

adidas Voetbalschoenen 2017

Het adidas voetbalschoenen 2017 met een prachtige zwarte kleur en zoals we hierboven hebben besproken een perfecte pasvorm. Het Primecut profiel zorgt voor stabiliteit tijdens het sprinten, schieten en passen en de sok variant voelt als thuiskomen. Deze sokken-achtige fit zagen we uiteraard ook bij de CR7 voetbalschoenen maar zijn nu verder ontwikkeld wat zorgt voor een gevoeliger contact tussen de voet en schoen. Het is toch even wennen om futuristische voetbalschoenen te zien met de klassieke adidas strepen aan de zijkant. Het prachtige geheel van deze voetbalschoenen doen soms denken aan surfschoenen. De adidas voetbalschoenen 2017 ontworpen met diverse technologieën waar ik je niet mee ga lastigvallen. Probeer de adidas ACE 17 PureControl om te kijken of het Duitse kledingmerk het comfort kan waarmaken voor deze prijs.

adidas Hoge Voetbalschoenen

De adidas hoge voetbalschoenen voorzien van diverse technologieën om de verkoop natuurlijk op te krikken. Kledingmerk adidas wil niet alleen meer te zien zijn op voetbalshirts 2017-2018 maar gaan ook Nike achterna voor moderne en luxe voetbalschoenen. De adidas ACE 17 PureControl is een lichtgewicht met een gewicht van 228 gram. De buitenzool is aangepast met diverse lagen en de noppen zijn lichter gemaakt maar zorgen tevens voor stevigheid. Wij hebben het niet bedacht maar daardoor wordt een voetbalschoen dus lichter. Het ontwerp van deze adidas hoge voetbalschoenen is dus een combinatie van de adidas F50 voetbalschoenen en de Nike hoge voetbalschoenen zoals we zagen bij Cristiano Ronaldo.

Voetbalschoenen zonder Veters

Voetbalschoenen zonder veters kopen? Je denkt misschien hoe kom ik gemakkelijk in mijn voetbalschoen als deze geen veters heeft? De adidas voetbalschoenen worden geleverd met speciale schoenlepel. De voetbalschoen is uitgerust met 11 ronde noppen die je ultieme bewegingsvrijheid geven om behendig te bewegen. Zijn deze noppen geschikt voor natuurlijke ondergronden of kunstgras? De adidas voetbalschoenen zijn geschikt voor zowel kunstgras als natuurlijk gras. De adidas ACE 17 PureControl worden geleverd met een paar extra binnenzolen zodat je deze steeds kunt aanpassen en verder krijgt je een doorzichtige draagtas om je adidas voetbalschoenen ten alle tijden te tonen aan het publiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *