adidas Ajax 3de Shirt Zwart 2020-2021

adidas ajax 3de shirt zwart 2020-2021Aanschouw het adidas Ajax 3de shirt zwart 2020-2021 voor het nieuwe seizoen. Je kunt dus weer verschillende shirts bestellen voor de training of om te dragen in de Johan Cruijff Arena. Twijfel je nog? Leg het Ajax uitshirt zwartblauw 2021-2022 er dan even naast ;).

direct bestellen vsd

  • Voetbalclub: AFC Ajax
  • adidas trainingskleding
  • Bedrukking mogelijk 🙂

Jaha! We hebben de shirts voor de Champions League eindelijk in de shop. Vorig jaar was er nog helemaal geen Europees voetbalshirt. Wat is nou het voordeel van dergelijk shirt? Je kunt lekker afwisselen met de officiële voetbalshirts. Ook kun je dus in de Ajaxshop zelf bepalen hoeveel je totaal wenst uit te geven. Als we kijken naar de kleding van de Amsterdammers zien we genoeg variatie. We gaan deze kleding vooral zien in de groepsfase van de Champions League.

Before you can coach others first, you must learn to coach yourself – Johan Cruijff

We hopen op prestaties van Ajax zoals het kampioenschap. Nu hopen we dus ook gelijk dat het even meezit om ver in Europa te komen. Je krijgt hieronder nog wat extra info over de vormgeving en de stof. Wij werken samen met de officiële Ajaxshop voor de complete Ajax collectie. Mochten ze iets niet hebben dan verwijzen we door naar Voetbalshop.nl. We gaan er wel vanuit dat ze dit Ajax voetbalshirt zwart voor Europa 2020/21 in huis hebben :).

adidas Ajax 3de Shirt Zwart 2020-2021

Zoek jij een shirt voor de training die afkomstig is van Ajax? Lekker dan want je hebt het gevonden. Waar vind je deze Ajax voetbalkleding op lijken? Inderdaad op de uitkleding van een aantal seizoenen geleden. De Duitse sportgigant adidas heeft de kleding in ieder geval ontworpen. Je ziet dat door de accenten die ze zelf aanbrengen. Natuurlijk zien we ook het Ajax logo op de linkerborst met de bekende 3 sterren erboven. Daarnaast is het shirt voorzien van de Climacool technologie voor een perfecte lichaamstemperatuur. Zoek je toch iets warmers? Neem een kijkje bij het Amsterdam replica uittenue blauw 2019-2020.

  • Naam: AFC Ajax
  • Stad: Amsterdam
  • Kledingsponsor: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Seizoen 2020/2021