adidas Ajax 3de Voetbalbroekje Zwart 2023-24

adidas ajax 3de voetbalbroekje zwart 2023-24Kijk aan! Na de sokken ook het adidas Ajax 3de voetbalbroekje zwart 2023-24. Zoek je dus kleding voor de training? Nou we hebben het voor je. Deze is voorzien van de bekende AeroReady technologie voor een droog gevoel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nieuw: Forbs Borges, Tahirovic & vd Boomen
  • Beschikbaar voor kids & senioren

Ben jij een echte Ajax fan? Je kunt hier dan gaan voor het zwarte short. Altijd lekker om het nieuwe seizoen te beginnen met de nieuwste kleding. Wat is nog een voordeel van deze? Je kunt deze ook gebruiken als zwembroek. De club zal tijdens alle uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa League aantreden in dit 3rd tenue. Een extra mogelijkheid is het bedrukken van je short. Een bedrukking kost €4,95 en zorgt ervoor dat je, je favoriete voetballer achterna kan gaan.

Wij zijn Ajax, Wij zijn de Beste – Ajax Amsterdam

Als we kijken naar de stof van het zwarte broekje, dan kunnen we melden dat het 100% polyester is. Een short draagt extra lekker in de sportschool of gewoon om in te chillen op de bank. We zien natuurlijk ook de sterren boven het Ajax logo geborduurd. Dat maakt het allemaal extra mooi! We hebben natuurlijk ook het uitshirt en de adidas Ajax 3de voetbalsokken zwart 2023-2024. Wanneer draag jij bijvoorbeeld een voetbalbroekje en bezoek je wel eens de uitwedstrijden?

adidas Ajax 3de Voetbalbroekje Zwart 2023-24

Als we kijken naar de technologie van het voetbalbroekje dan weten we dat het met AEROREADY. Hiervoor was dat nog Clima-cool materiaal. Vocht wordt daardoor tijdens het sporten afgevoerd naar de buitenste laag van het broekje waardoor het droog en soepel blijft aanvoelen. Net zoals alle andere kleding is het short is alle bekende maten verkrijgbaar. Zoek je toch nog iets specifieks? Laat het ons dan weten en we gaan op jacht. Bekijk hier ook het trainingspak en los Ajax city Daily Paper trainingstrui 2022-2023 in de shop. 1 ding is zeker, we gaan het short niet zien in de Amsterdam Arena. Alhoewel misschien per toeval.

  • Officiële Ajax voetbalkleding
  • Stof: 100% polyester
  • adidas clima-cool materiaal
  • Geborduurd logo
  • Beschikbaar voor jong en oud
  • Oude doos: adidas Ajax uit tenue 2021-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *