adidas Ajax 3de Voetbalsokken Zwart 2023-2024

adidas ajax 3de voetbalsokken zwart 2023-2024Hier zijn dan de adidas Ajax 3de voetbalsokken zwart 2023-2024 voor een nieuw Europees seizoen. Het betreft de officiële kleding uit de fanshop. Vind je dit niet genoeg? Je kunt bij ons alles krijgen van de club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Maten: 26 tot 50
  • adidas voetbalkleding
  • Europese wedstrijden

Als we kijken naar de adidas Ajax 3de voetbalsokken zwart 2023-2024 dan zien we direct adidas verschijnen. Het is dus een ideale aanvulling voor je uittenue zwart Europees 2023/24. Je kan ze ook nog cadeau geven. Je bent dan weinig kwijt en het is nog leuk om te geven ook. Ben je al de trotse eigenaar van het uitshirt en voetbalshort? Dan is dit het laatste deel van de puzzel voor je. Via de bovenstaande button ga je direct naar de officiële Ajaxshop. We hebben ook het Ajax voetbalbroekje uit 2021-2022 en een uitshirt

Don’t worry about a thing, cause every little thing is gonna be alright

Wanneer zou jij deze dragen? We horen wel eens dat ze perfect in de voetbalschoenen passen. Daarnaast dragen de spelers de sokken natuurlijk ook tijdens de uitwedstrijden. Wil jij dus je eigen club vertegenwoordigen tijdens je eigen trainingen of sporten? Je kan dan zeker gaan voor deze voetbalkousen. Uiteraard zijn ze gemaakt van de beste kwaliteit en hebben het club logo op de voorkant en het adidas logo op de achterkant. De sokken hebben een vernieuwd voetbed waardoor blaren worden voorkomen en een ideale pasvorm gegarandeerd is.

De kousen zijn van €17,95 naar €20,00 gegaan. Je steunt wel AFC Ajax als je ze in de officiële store besteld.

adidas Ajax 3de Voetbalsokken Zwart 2023-2024

Waar komt de perfecte pasvorm vandaag voor de Ajax voetbalkousen? Vooral omdat adidas heeft gekozen voor een linker en rechtersok. Dit wordt aangegeven op de sokken zelf. adidas voetbalkousen met nu “AJAX” aan de achterkant gestikt. Wacht dus niet langer en maak je Ajax voetbaltenue compleet voor het aankomende seizoen. Je kunt dus helemaal los met shoppen bij ons. Hier hebben we ook de nieuwste adidas Ajax sokken uit wit 2023-2024. Welke kledingstuk vind jij, dat niet mag ontbreken als Ajacied zijnde?

  • AFCA kleding
  • Ergonomisch design
  • adidas AEROREADY technologie
  • Mooi ontworpen voetbed tegen blaarvorming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *