adidas Ajax 3de Voetbaltenue 2023-2024

adidas ajax 3de voetbaltenue 2023-2024Je kunt hier het adidas Ajax 3de voetbaltenue 2023-2024 bestellen. De kleinere maten zoals een minikit of voor junioren zijn ook beschikbaar in de shop. Maak je klaar voor de Europese wedstrijden van dit seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Nieuw: Borges, vd Boomen & Tahirovic

Het prachtige tenue in een combinatie van een diamond shirt, zwart voetbalbroekje en de donkere kousen. Als je kijkt naar de AEROREADY technology zorgt deze voor een fris en fijn gevoel. We gaan deze over het algemeen zien tijdens de Europese wedstrijden. Het kan ook voorkomen dat het broekje wit is maar dat ligt aan de tegenstander. Op Europees gebied gelden een aantal regels.

Het is de titel Diamond’s are the Future: welke 3 spelers uit de jeugd, denk jij die gaan doorbreken dit seizoen?

Deze is ontworpen door adidas met een nieuwe technologie. Verder heeft het 3rd shirt en short  ook Mesh-panelen. Tijdens de warme dagen blijft het tenue droog aanvoelen. Verder is deze gewoon chill om in te chillen ;). Wanneer het kouder wordt krijg je voldoende lucht voor een perfecte lichaamstemperatuur. Een bedrukking is natuurlijk ook mogelijk en te zien als nummer op het broekje en achterop het shirt. Aan de achterkant staat Ziggo Sport en op de mouw Curacao.

adidas Ajax 3de Voetbaltenue 2023-2024

De gehele adidas kledinglijn is ontworpen op basis van een eerder gedragen voetbalshirt. Het filmpje om deze te introduceren met KJ Huntelaar en Litmanen maken het wel geweldig. Wat smachten we toch naar die tijden. Deze is dan ook professioneel ontworpen door adidas. De witte lijnen over de schouders en het adidas logo op de borst. De strepen op de short blijven gewoon wit. We hopen nog op een aantal extra transfers. Je weet niet wat er allemaal nog gaat gebeuren. Kies hier ook het adidas Ajax 3de tenue kids zwart 2023-2024 en adidas Ajax 3de tenue minikit baby 2023-2024.

  • AFCA voetbalelftal
  • Bijnaam: Joden
  • Kledingsponsor: adidas
  • AEROREADY tech
  • Bedrukking in het wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *