adidas Ajax Damesshirt Thuis Vrouw 2020-21

adidas ajax damesshirt thuis vrouw 2020-21Koop hier het adidas Ajax damesshirt thuis vrouw 2020-21. We hebben in de shop ook het thuisshirt voor heren en kids. We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de Champions League, Eredivisie en KNVB beker.

direct bestellen vsd

  • AFC Ajax thuisshirts
  • In: vrouwen, meiden, dames
  • adidas voetbalkleding
  • 100% polyester

Je kunt in onze voetbalstore van Ajax het nieuwe Ajax thuisshirt dames direct bestellen. We hebben gelijk de beste aanbieder voor je geselecteerd dus klik snel hierboven. Deze is beschikbaar in de maten xxs tot xxl of kies een kleine maat in de shop. Als je kijkt naar de Ajax voetbalshirts dan zijn deze ontworpen van 100% polyester.

In dit geval is het dezelfde al de heren variant. Toch volgt later nog een thuisshirt met vrouwenpasvorm.

Het Ajax voetbalshirt voor de vrouw is hetzelfde als de mannen en heren variant. Je kunt deze dus ook bedrukken met naam en rugnummer. Achterop je voetbalshirt een held van Ajax of eigen naam en nummer? We zien nog steeds vaak een Nouri shirt. Ook nog steeds wel een De Ligt Ajax thuisshirt 2018-2019. Je kunt nu ook gaan voor Antony of andere speler variant. Een officiële bedrukking bij Ajaxshop kost €20,00. In onze fanshop vind je ook cadeau’s, Ajax fan artikelen zoals sjaals, vlaggen en dekbedovertrekken en meer. Deze kan worden gestikt met Eredivisie Badge.

adidas Ajax Damesshirt Thuis Vrouw 2020-21

Een Ajax thuisshirt speciaal voor vrouwen is er voor de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa. De Johan Cruijff Arena zal weer gevuld zijn met rode en witte thuisshirts. Tenminste als we weer binnen mogen. Wens je een voorgaande variant? Ga dan langs bij het Ajax shirt. Wat zijn de grootste verschillend met het voorgaande voetbalshirt? De structuur is is donkerder net als de rode baan. Je kunt ook direct het voetbalbroekje thuis en voetbalsokken bestellen. Het thuisshirt heeft een normale pasvorm en is ontworpen met Clima-cool technologie. Naar de sportschool of trainen? Ga dan voor dit shirt. Volg ons via Facebook en Google+ om de nieuwste voetbalmode voor vrouwen te volgen.

  • Ajax voetbalkleding
  • adidas Clima-cool technologie
  • Stadion: Johan Cruijff Arena
  • Kleuren: rood / wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *