adidas Ajax Damesshirt Thuis Vrouw 2022-23

adidas ajax damesshirt thuis vrouw 2022-23Koop hier het adidas Ajax damesshirt thuis vrouw adidas 2022-23. We hebben in de shop ook het thuisshirt voor heren en kids. We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de Champions League, Eredivisie en KNVB beker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • In: vrouwen, meiden, dames
  • adidas voetbalkleding
  • 100% polyester

Je kunt in onze voetbalstore het nieuwe Ajax thuisshirt dames direct bestellen. We hebben gelijk de beste aanbieder voor je geselecteerd dus klik snel hierboven. Deze is beschikbaar in de maten xxs tot xxl of kies een kleine maat in de shop. Als je kijkt naar de voetbalshirts dan zijn deze ontworpen van 100% polyester.

In dit geval is het dezelfde al de heren variant. Toch volgt later nog een thuisshirt met vrouwenpasvorm.

Het voetbalshirt voor de vrouw is hetzelfde als de mannen en heren variant. Je kunt deze dus ook bedrukken met naam en rugnummer. Achterop je voetbalshirt een held van de club of eigen naam en nummer? We zien nog steeds vaak een Nouri shirt. Ook nog steeds wel een Bergwijn Ajax thuisshirt 2022-2023. Je kunt nu ook gaan voor Blind, Tadic of andere speler variant. Een officiële bedrukking bij Ajaxshop kost €20,00. In onze fanshop vind je ook cadeaus, fan artikelen zoals sjaals, vlaggen en dekbedovertrekken en meer. Deze kan worden gestikt met Eredivisie Badge.

adidas Ajax Damesshirt Thuis Vrouw 2022-23

Een thuisshirt speciaal voor vrouwen is er voor de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League. De Johan Cruijff Arena zal weer gevuld zijn met rode en witte thuisshirts. Tenminste als we weer binnen mogen. Wens je een voorgaande variant? Ga dan langs bij het Ajax shirt. Wat zijn de grootste verschillend met het voorgaande voetbalshirt? De structuur is is donkerder net als de rode baan. Je kunt ook direct het broekje thuis en voetbalsokken bestellen. Het thuisshirt heeft een normale pasvorm en is ontworpen met Clima-cool technologie. Naar de sportschool of trainen? Ga dan voor dit shirt. Volg ons via Facebook en Google+ om de nieuwste voetbalmode voor vrouwen te volgen.

  • Ajax voetbalkleding
  • adidas Clima-cool technologie
  • Stadion: Johan Cruijff Arena
  • Kleuren: rood / wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *