adidas Ajax Keepersshirt 2019-2020

adidas ajax keepersshirt 2019-2020We hebben hem weer! Het adidas Ajax keepersshirt 2019-2020. Je kunt het shirt net als de sluitpost van Ajax, André Onana bedrukken! Ook kan je kiezen om alleen een nummer te bedrukken. Je kunt nu natuurlijk ook Rulli, Pasveer of Ramaj bedrukken achterop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Kledingmerk: adidas
  • Hoofdsponsor: Ziggo

Marc Overmars is bezig met een contractverlenging voor doelman André Onana. Het zou natuurlijk heerlijk zijn om nog een seizoen met deze baas door te komen. De grandioze keeper André Onana staat sinds het vertrek van Cillessen onder de lat bij AFC AJAX. We hopen hem nog even onder de lat te zien staan en te genieten van zijn fantastische reddingen. Mocht hij toch onverwachts vertrekken, welke doelman hoop jij dat Ajax gaat kopen?

Tip! Je kunt het keepersshirt natuurlijk bedrukken maar je kunt wachten tot de transfer window is gesloten. Straks vertrekt Onana op het laatste moment

adidas Ajax Keepersshirt 2019-2020

Je kunt nu weer lekker trainen in het adidas Ajax keepersshirt 2019-2020. Een prachtig ontwerp van adidas met altijd wat aanpassingen in details. Afgelopen seizoenen waren de shirts blauw, groen, zwart en grijs! Nu is er gekozen voor geel met zwarte accenten wat er koning uitziet. Voorzien van kussens en bescherming om te kunnen duiken. Ziggo staat aan voorkant van het keepersshirt. Je kunt ook eens gek doen en een eigen naam en nummer achterop het shirt laten zetten. We wensen je in ieder geval veel plezier met het shirt.

  • Naam: AFC Ajax
  • Stad: Amsterdam
  • Stadion: Johan Cruijff Arena
  • Bedrukking mogelijk

André Onana is niet bezig met een terugkeer naar FC Barcelona

Ga je voor het shirt met lange of korte mouwen? Beide zijn uitgerust met bescherming en een long sleeve met elleboogbeschermers. Je kunt dus rustig de hoek induiken zonder jezelf te blesseren. Ga bijvoorbeeld naar de Johan Cruijff Arena in het shirt of draag hem op vakantie. We gaan het shirt in ieder geval zien in de Eredivisie, KNVB beker en in Europa. Altijd een groot fan geweest van de keeper Jasper Cillessen? Bekijk dan ook het FC Barcelona keepersshirt. Heeft u vragen? Laat het ons weten via: info@voetbalshirtsdirect.nl. Zoek je meer dan alleen het shirt? Kies dan voor een compleet Ajax keeperstenue geel 2019-2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *