adidas Ajax Kousen Thuis Tenue Wit 2023-2024

adidas ajax kousen thuis tenue wit 2023-2024Hier kan je de adidas Ajax kousen thuis tenue wit 2023-2024 kopen. De hebben een stevig voetenbed maar zijn ook links en rechts ontworpen voor een betere pasvorm in de voetbalschoenen. Je kunt ze hieronder direct bestellen in de officiële shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • adidas AEROREADY

Je kunt deze voetbalsokken bestellen om een compleet Ajax thuis tenue 2023/24 te krijgen. Een nieuw seizoen en hopelijk een beter seizoen. In de officiële Ajaxshop hebben we naar deze nog veel meer kleding. De prijzen van bovenstaand artikel variëren van €17,95 tot later €12,95. Als je kijkt naar de maten van de kousen dan zien we: 26 tot en met 50. Lekker om in deze te trainen of om op de bank te chillen. Op de voorkant van de voetbalsokken staat niets vermeld maar op de achterkant staat het adidas logo.

Pubquiz vraag eenvoudig: voor hoeveel miljoen gaat Jurrien Timber naar Arsenal?

Uiteraard is de kleding weer ontworpen door adidas. Het Duitse merk ligt een beetje onder vuur door een andere variant thuisshirt. Wij zijn dan ook benieuwd wat jij van het thuisshirt vindt. Ze hebben dus ook de kousen ontworpen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit. Deze zijn te zien tijdens de thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Niet echt boeiend voetbalsokken maar dan weet je het maar. In ieder geval te zien in de Eredivisie, Europa en KNVB beker. Ze hebben de kousen een met speciaal ontworpen voetbed gemaakt waardoor er niet snel blaarvorming ontstaat.

adidas Ajax Kousen Thuis Tenue Wit 2023-2024

Een kledingstuk is prima in combi met het voetbalbroekje en het thuisshirt. Dit is allemaal ontworpen met het AEROREADY materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Verder heeft deze mesh in de zijkanten. Je zult dus prima droog aanvoelen tijdens het sporten. Daarnaast zorgt het voetbed voor demping tijdens het rennen. Je kunt ze vanaf nu bestellen in de officiële winkel. Maak je klaar voor een gouds seizoen met als einddoel kampioen en de beker. Kies hier ook direct het adidas Ajax shirt thuis vrouw 2023-2024.

  • AFCA voetbalkleding
  • Stadion: Johan Cruijff Arena
  • adidas AEROREADY tech
  • Ergonomisch ontwerp
  • Comfortabel voetbed
  • Kleuren: wit en rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *