adidas Ajax Shirt Europees Kids Zwart 2023-2024

adidas ajax shirt europees kids zwart 2023-2024Shop nu het officiële adidas Ajax shirt Europees kids zwart 2023-2024 voor de echte Ajacied. Ga jij vaak naar uitwedstrijden? Dan is dit shirt natuurlijk ideaal :). Hoop jij dat een gelijksoortig voetbalshirt ooit nog terugkomt of zeg je doe maar die met die 3 kruizen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Hoofdsponsor Ziggo
  • In: kids, vrouwen, junior en heren

“De Godenzonen” met een nieuw shirt voor een nieuw seizoen! We gaan eerst dieper in op de club en vervolgens meer informatie over het shirt. Vaak wordt gevraagd, hoe het zit met de kleuren op het voetbalshirt. Deze worden random gekozen ieder seizoen. Deze gaan we dan ook zien tijdens de uitwedstrijden van de club. Geniet van het geweldige voetbalshirt op de training of gewoon lekker thuis! Kies hier ook gelijk het adidas Ajax 3de voetbalbroekje zwart 2023-24 om je helemaal klaar te maken.

Ik ben overal tegen. Tot ik een besluit neem, dan ben ik ervoor.” Johan Cruijff

Tijdens welke uitwedstrijden gaan we dit shirt zien? In de wedstrijden van de Eredivisie, KNVB beker en Europa. In ieder geval is het zeker dan AFC Ajax ook dit seizoen Champions League voetbal gaat spelen. Als we kijken naar het 3rd voetbalshirt dan zien we een geliefd en gehaat shirt is door de fans. Altijd lastig om er 1 te creëren die bij iedereen in de smaak valt. Tegenwoordig leven veel fans als op jongere leeftijd mee met het voetbal. Je ziet dan ook al de jongste voetbalfans rondlopen in de nieuwste Ajax voetbalkleding. Je kunt ook eens langs de AjaxNL sale live 2020.

Next Prev
1 | Via bovenstaande button: direct bestellen kom je terecht bij de officiële Ajaxshop.nl
2 | Selecteer daar de producten die je wenst en vergelijk zelf ook nog even de prijs.
3 | In de winkelwagen kan je bijvoorbeeld nog een voetbalshirt laten bedrukken of verder winkelen zolang je wenst.
Next Prev

adidas Ajax Shirt Europees Kids Zwart 2023-2024

We hoeven dus niet heel veel woorden vuil te maken aan het 3rd voetbalshirt. Zoals gezegd is er gekozen voor een unieke kleur waarbij er een strak patroon is verwerkt op het shirt. Een lekker truitje om op de training te verschijnen. De nek is voorzien van een mooie v hals, welke lijkt op een opvallende pijl aangezien deze in het zwart te zien is. De witte kleur is subtiel verwerkt in het Ajax voetbalshirt 2023-24 en is te zien op de schouders en de logo’s. Een officiële bedrukking kan alleen worden geregeld in de Ajaxshop.

90 minuten lang voor onze club uit Amsterdam, gekkenhuis op de tribune..Niemand die ons stoppen kan !!

De sponsor van AFC Ajax is sinds het seizoen 2014-2015, Ziggo geworden. Coach, Steijn zal er dit seizoen alles aan doen om met zijn team nationaal en internationaal een naam op te bouwen. Na de successen van vorig seizoen zal dat wel goed komen. Als we kijken naar het shirt zelf dan zal deze droog en comfortabel aanvoelen. adidas heeft gezorgd voor de nieuwste technologieën en een mooie pasvorm voor jong en oud. Ga los in het stadion met het geweldige voetbalshirt. Voor de verandering hebben we ook het adidas Ajax Bob Marley zwart tenue 2021-22.

  • Officiële Ajax Shop
  • Club: AFC AJAX
  • Kids/kinderen/junioren
  • Eredivie, KNVB Beker en Europa
  • adidas voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *