adidas Ajax Shirt Thuis Kids 2023-2024

adidas ajax shirt thuis kids 2023-2024Je kunt hier het adidas Ajax shirt thuis kids 2023-2024 kopen. Het valt natuurlijk direct op dat de logo’s van de club en adidas in het midden staan. Ze hebben eigenlijk alles in het midden gedaan. Het voetbalshirt heeft wel een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Officiële voetbalkleding
  • AEROREADY technologie

Het tenue van “De Godenzonen” is vernieuwd en we blijven er maar op terugkomen. Dit nieuwe seizoen in de Eredivisie hopen we op successen maar eigenlijk in alle competities. Dat hebben we ook wel verdiend na zo’n drama seizoen. Zoals gebruikelijk zal het thuisshirt te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden. Zoals je weet is dit de Johan Cruijff Arena. Deze is te verkrijgen vanaf maat 122cm tot 176cm dus eigenlijk voor alles fans.

Vraag over het thuisshirt: wat vind jij van de logo’s van de club, adidas en hoofdsponsor in het midden?

Het shirt met Bergwijn, Berghuis, Tadic, Brobbey & Kudus maken het shirt populair. Toch kan je ook nog even wachten tot de transfermarkt is afgelopen. De club gaat ook Europees voetbal spelen dit seizoen. Helaas in een toernooi lager dan we gewend zijn. Deze variant is echter voor de kinderen, junioren en kids tot 16 jaar. De kids of junioren leven al op veel jongere leeftijd mee met het voetbal en we zien de jongste voetbalfans dan ook vaak rondlopen in de Ajax voetbalkleding. Je kunt deze nu voor je zoon of dochter bestellen in de officiële fanshop.

adidas Ajax Shirt Thuis Kids 2023-2024

Het Ajax thuisshirt kind 2023/24 is wederom onder handen genomen door adidas. Zoals gezegd zijn hier wat problemen ontstaan of ben ik dat gewoon ;). De nek is voorzien van een mooie geribbelde v hals, welke lijkt op een V-hals. Als je kijkt naar de strepen dan lopen deze op de schouders en de mouwen. Je kunt naar het thuisshirt voor kids ook het adidas Ajax shirt thuis vrouw 2023-2024 bestellen. De sponsor van de club is Ziggo. De nieuwe coach zal er dit seizoen alles aan doen om het met zijn team tot een nationaal en internationaal geslaagd seizoen te maken. We hopen dan ook op een geweldig seizoen onder leiding van Steijn.

Samenvatting AFCA voetbalshirt

  • Ajax voetbalkleding
  • Stadion: Johan Cruijff
  • Geribbelde v hals
  • Kids/kinderen/junioren
  • adidas AEROREADY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *