adidas Ajax Shirt Thuis Vrouw 2023-2024

adidas ajax shirt thuis vrouw 2023-2024In de winkel kan je het adidas Ajax shirt thuis vrouw 2023-2024 kopen. Deze heeft ABN AMRO op het voetbalshirt in plaats van Ziggo. Verder is deze ontworpen van 100% gerecycled polyester met een standaard dames pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • ABN AMRO shirtsponsor
  • Voetbalshirts damesteam

We noemden het al even maar hier is de shirtsponsor ABN AMRO. Dat is al jaren zo en zien we dus ook op de oudere voetbalshirts. Vroeger hadden de heren ook deze bank op de voetbalkleding. Hier kan je nu het nieuwe Ajax shirt vrouwen 2023-2024 bestellen. Een goed begin als je voor het complete thuistenue gaat. Je kunt hier bijvoorbeeld ook het adidas Ajax short thuis tenue wit 2023-2024 en de adidas Ajax kousen thuis tenue wit 2023-2024 bestellen.

Pubquiz vraag moeilijk: welke speler uit het dameselftal is topscoorder geworden in het seizoen 2022-2023?

Je herkent adidas altijd aan het logo en de strepen. Toch heeft het kledingmerk wat commentaar gekregen. Dat komt door de nieuwe vormgeving. Verder is deze dus wel met de bekende Clima-cool technologie. Tegenwoordig noemen ze dat AEROREADY maar het is hetzelfde. In combinatie met de Mesh-panelen geeft dit je een fris en plezierig gevoel. Je kunt lekker sporten of chillen in het prachtige shirt. We hebben in de shop de maten: xxs tot xxl.

adidas Ajax Shirt Thuis Vrouw 2023-2024

Je kunt het shirt dragen in de Johan Cruijff Arena. Ook is deze super om in te sporten of gewoon lekker over de boulevard te lopen op vakantie.  Je kunt deze ook gebruiken om je kamer op te leuken. Alles is mogelijk als het gaat om de kleding van de club ;). Het grote verschil met het Ajax shirt voor mannen is de mouw en pasvorm. Je ziet de afbeelding hierboven en je kan deze vergelijken met het thuisshirt. Wil je het shirt zelf wat persoonlijker maken? Denk eens na om deze te bedrukken met naam en rugnummer. Je kunt een ster van het dames, herenteam of een eigen creatie verzinnen. Een officiële bedrukking bij Ajaxshop kost €20,00. Ook is het mogelijk om een Eredivisie badge laten stikken. Laat ons ook nog even weten wat je van het shirt van de club vindt. Bestel het Ajax thuisshirt voor vrouwen vandaag nog dan je hebt hem morgen al in huis.

  • AFCA voetbalshirts
  • Dames pasvorm
  • Bedrukking mogelijk
  • Maten: x-small tot xxxl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *