adidas Ajax Shirt Uit Blauw 2022-23

adidas ajax shirt uit blauw 2022-23Jaa! Daar is het adidas Ajax shirt uit blauw 2022-23 weer in de fanshop! Schakel hier direct ook door naar het thuisshirt in het rood met wit. Als echte fan is het natuurlijk leuk om zo vaak mogelijk in een voetbalshirt te lopen. Daarom hebben we verschillende varianten voor je.

direct bestellen vsd

  • In: kinderen, dames, junior, senior
  • Veel bedrukt: Tadic en Blind

Het blijft een verrassing hoe een uitshirt qua kleur eruit gaat zien. Extra leuk om op de training te verschijnen met een shirt en spelersnaam achterop. Je kunt ook je eigen naam bedrukking of iets gekt bedenken. Kleuren die de laatste jaren voorbij kwamen zijn, grijs, blauw en solar groen. Het is natuurlijk extra leuk om een potje FIFA te spelen in een dergelijk shirt. Zit je op de telefoon en denk je, ik wil het uitshirt dan kan je hierboven naar de officiële Ajaxshop.

Het uitshirt is onderweg naar de Ajax fanshop maar het is niet helemaal goed gegaan bij adidas!

adidas Ajax Shirt Uit Blauw 2022-23

Over het algemeen gaan wit dit shirt niet zien in de Johan Cruijff Arena! Het kan een keer voorkomen dat het op Europees gebied een keer gebeurd in verband met de regels. Wil je dus volledig in stijl uitwedstrijd bijwonen van de club? Je heb dan morgen het adidas Ajax shirt uit blauw 2022-23 al in huis. Kan Ajax nog zo’n verrassing als Tadic uit de hoge hoed toveren? Blijven sterren als Antony en Gravenberch? Allemaal vragen waar we snel achter gaan komen. Laat ons ook gerust weten wat je van het shirt vindt!

Welke vragen moet je even voor jezelf beantwoorden?

  1. Kies je het officiële shirt of ga je voor een goedkope replica
  2. Wens je een speler achterop of wacht je tot het seizoen begint
  3. Ga je ook voor een broekje en sokken zodat je een compleet tenue hebt?

Deze is uiteraard ontworpen door adidas. Ze hebben nog recent het contract verlengd tot 2025. Je komt er dus niet onderuit dat adidas voorlopig zichtbaar is. Een adidas voetbalshirt is Clima-cool ontworpen wat ook links onderaan op het voetbalshirt staat. Je ziet dat in het zwarte vlakje. adidas heeft verder een patent op de Mesh-panelen aan de zijkant voor een fris gevoel. Ook dit shirt is geïnspireerd op de “gewone” fan. Ziggo pronkt in ieder geval voorlopig nog in het midden omdat ze een meerjarig contract met AFC Ajax hebben getekend. Wanneer draag jij bijvoorbeeld een shirt? Het logo van de club moet volgens veel supporters weer het oude logo worden.

Extra Info en populair spelers achterop

Het is ieder jaar weer leuk om te zien welke namen achterop de Ajax shirts verschijnen. In het stadion zie je nieuwe spelers, oude bekende of ex spelers veelvuldig achterop. Altijd leuk om een naam met bijbehorend nummer achterop te laten zetten. Bij Ajaxshop ben je verzekerd van een officiële bedrukking. Je kunt ook voor een goedkopere optie gaan via Voetbalshop. Aankomend seizoen gaat het er weer om spannen. Wordt het Brobbey die veel wordt bedrukt of neemt je een risico met een Bergwijn shirt of die van Berghuis? Je kunt via de blauwe link ook naar een adidas Ajax keepersshirt 2019-2020.

Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest – Johan Cruijff

Onze Ajax shop staat altijd bomvol met de nieuwste artikelen. Wij proberen zo up to date mogelijk te blijven. Natuurlijk zie je in de rekken de thuisshirts en uitsshirt. Zoek je bijvoorbeeld iets specifieks als cadeau? Laat het ons gerust weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. Alle artikelen zijn de originele producten die je ook bij de Johan Cruijff Arena kan vinden. Je kunt hier ook het adidas Ajax thuisshirt oud logo 2021-2022 bestellen.

  • Naam: Amsterdamsche Football Club “Ajax”
  • Kleuren: blauw met rood en wit
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Kledingsponsor: adidas
  • Uitwedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *