adidas Ajax Shirt Uit Blauw 2024-2025

adidas ajax shirt uit blauw 2024-2025

Vergelijk hieronder direct het adidas Ajax shirt uit blauw 2024-2025. Bij de aanbieders kan je alles bestellen rondom de club.

direct bestellen vsd
ajax fanshop
direct bestellen vsd

voetbalshop logoHet nieuwe Ajax uitshirt 2024-2025 is officieel gelanceerd vandaag. Als je dit morgen leest denk je? Heel gek maar de 31ste mei. Het is altijd rondom mei of begin juni wanneer het uitshirt wordt gelanceerd. Soms wordt er zelfs nog een wedstrijd in gespeeld in het vorige seizoen. Deze heeft een motto meegekregen met naam “A WORK OF AMSTERDAM”! We zijn benieuwd naar de nieuwe trainer Francesco Farioli. Hij en zijn team gaan het doen in dit voetbalshirt. In het uittenue speelt Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden.

Amsterdamse flair, branie en creativiteit & is ook nog eens een knipoog naar een bekend kunstwerk uit de Nederlandse historie.⬆️

Dit uitshirt is geïnspireerd door de creativiteit van de club en de Amsterdammers. Een gek seizoen vorig jaar maar toch blijft de steun bizar. Dat is ook niet gek als je de grootste club van Nederland blijft. Door de vroegere Hollandse meesters is dit een knipoog naar kunst. Het spel is ook altijd kunst geweest en een man als Vincent Van Gogh dus ook. De all-over print van het Ajax uitshirt valt niet bij iedereen lekker hoor. Ach een mooie link tussen sterren, meesters en Ajax is snel gelegd. Kies hierboven dus voor het Ajax uitshirt 2024-2025! We hebben natuurlijk ook het adidas Ajax uitshirt kids 2024-2025.

adidas Ajax Shirt Uit Blauw 2024-2025

In de jaren ’70 heeft de club 3x de Europacup I gewonnen. Deze kleur doet aan die tijd denken toen een vergelijkbare kleur werd gedragen. De kleur crew blue kennen we alleen van stiften. Een prima voetbalshirt maar er zijn mooiere geweest. Als je een naam achterop wilt, zou ik even wachten tot na de transferperiode. Je kunt natuurlijk wel gewoon een oude held achterop bedrukken. Een voetbalshirt voorzien van een v-hals. Verder heeft deze de adidas strepen op de schouders en zie je de standaard logo’s. De badge is donkerblauw met gele lijnen en ook de drie sterren, verwijzend naar de 36 Eredivisie kampioenschappen. Ook deze bevat in de nek op de achterzijde van het de drie Andreaskruizen in het fel geel.

nieuwe ajax uittenues 2024-2025 met kunst

Kies je ook voor het blauw voetbalbroekje en de blauwe sokken? Je kunt zo een uittenue compleet krijgen. Hier zijn verder dezelfde kleuren en accenten aanwezig. Je kunt met een matchende kleur ook nog het adidas Ajax Prematch shirt blauw wit 2023-2024 bestellen.

  • Product: uitshirt
  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AEROREADY | afvoer van vocht en geeft ventilatie
  • Pasvorm: normaal
  • Nek: v hals
  • Maten: S, M, L, XL, XXL en XXXL
  • Kinderen: 128, 140, 152, 164, 176

Wat voor cijfer krijgt het voetbalshirt

Compleet beeld van het shirt - 87%
Prijs en kwaliteit - 85%
Patronen en accenten - 89%

87%

Totaal

Hoeveel sterren geef jij? we zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *