adidas Ajax Shirt Uit Kids Wit 2023-2024

adidas ajax shirt uit kids wit 2023-2024Je kunt bij ons het adidas Ajax shirt uit kids wit 2023-2024 met donkerblauwe accenten kopen. Deze is ontworpen met het zweetafvoerend AeroReady materiaal. Je voelt je dus fris na intensief trainen. Shop deze hieronder direct bij de officiële aanbieder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Bedrukking in het donkerblauw

We hebben het hier over het voetbalshirt voor kinderen dus in de maten 90cm tot 176 cm. Je had waarschijnlijk al het groen met rode patroon gezien. Verder heeft deze unieke blauwe accenten zoals de logo’s en hoofdsponsor. Het is een 100% gerecycled polyester voetbalshirt en voel heerlijk aan. Wil je meer kleding? Kies in onze winkel ook voor het adidas Ajax short uit blauw 2023-2024.

Pubquiz vraag medium: welke club was de tegenstander in de laatste Champions League finale van Ajax?

Zoals gezegd kan het voetbalshirt worden bedrukt met naam en nummer. Een tip om te wachten tot het transferseizoen voorbij is. Je kan ook voor safe gaan en Hato achterop laten zetten. In de nek van het voetbalshirt staan de 3 Andreaskruizen. We hopen op mooie uitwedstrijden aankomend seizoen. Je kunt wel zeggen dat we toe zijn aan successen en dat we de klasse van de club weer zien.

adidas Ajax Shirt Uit Kids Wit 2023-2024

Een mooi ontwerp welke compleet kan worden gemaakt met broekje en sokken. Het is daarnaast mogelijk een tal van fan items te bestellen. Denk aan een bijpassende sjaal of Ajax-presentation shirt wolken blauw met wit. Zoek je nog een warm pak bij deze? Ga eens langs het adidas Ajax trainingspak Originals zwart rood wit. Je kunt een kast vol kleding van de club krijgen, als je dat wenst. Kan jij je herinneren wanneer de club in het wit heeft gespeeld?

  • AFC Ajax uitkleding
  • Normale pasvorm
  • Aanvoerder: Tadic
  • Op naar minimaal 2 prijzen
  • Rust binnen de club terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *