adidas Ajax Tenue Minikit Thuis Baby 2022-23

adidas ajax tenue minikit thuis baby 2022-23Koop hier het adidas Ajax tenue minikit thuis baby 2022-23 is voor fans beschikbaar vanaf 6 jaar. We hebben deze kleinere maten als een baby tenuetje. Is de nu iets te duur? Ga dan voor een los thuisshirt hieronder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • adidas voetbaltenues
  • Beschikbaar in: kids en baby
  • Truitje, broekje, sokjes

Het voetbaltenue is ontworpen door adidas. Je kan de kleuren rood met wit inmiddels wel dromen. Deze is er voor de kleine voetballiefhebbers. Een thuistenue koop je direct hierboven bij de officiële Ajaxshop. Leuk om als vader om je kind te zien rondlopen in de voetbaltenues thuis. Bestel hierboven ook het adidas Ajax thuisshirt kind 2022-2023.

Gaat Ajax een beetje hoge ogen gooien in de Champions League maar ook nationaal?

Een minikit met het thuisshirt, broekje en sokken. Wat is vernieuwd vergeleken met het vorige? Je ziet een iets andere kleur rood en de kraag is wat aangepast. Successen is waar veel Ajacieden van dromen en hopelijk ook weer in de Champions League. Je kunt een compleet voetbaltenue met thuisshirt, voetbalbroekje en de kousen vandaag bestellen. AFC Ajax voetbalkleding welke we veel gaan zien op de voetbalveldjes en de trainingen.

adidas Ajax Tenue Minikit Thuis Baby 2022-23

Is je kind een AFC Ajax fan of zoek je een leuk cadeau? Denk dan aan de Ajax voetbaltenues. Deze is ontworpen met Clima-cool technologie en mesh-panelen. Je voelt je dus altijd droog en comfi in dit tenue. In dit geval is deze beschikbaar in de maten 92 tot 116. Je kan deze dagen tijdens de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en in Europa. Ziggo is de hoofdsponsor welke sowieso nog een seizoen in het midden pronkt. Zoek je een tenue voor de kleinere zoals de baby’s dan zijn deze ook te verkrijgen in de officiële Ajaxshop. Maak je kledingkast compleet en we zien je graag terug.

  • Club: AFC Ajax
  • Stadion: Johan Cruijff
  • Eredivisie, KNVB beker en Europa
  • Hoofdsponsor: Ziggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *