adidas Ajax Tenue Thuis Kids 2023-2024

adidas ajax tenue thuis kids 2023-2024Je kunt hier het adidas Ajax tenue thuis kids 2023-2024 kopen. Deze heeft een standaard pasvorm en beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110 & 116. Het voetbalbroekje heeft een koord om deze strakker te kunnen trekken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Opvallende Adi-stripes
  • Thuisshirt, broekje en sokken

Wij hebben de prijzen vergeleken en via Direct bestellen kan je direct naar de goedkoopste aanbieder. Deze bestaat uit het thuisshirt, broekje en de witte sokjes. Het Ajax tenue kinderen 2023/24 is al beschikbaar voor fans vanaf 3 maanden. Je kan in onze winkel namelijk ook een minikit bestellen. Klik bijvoorbeeld op de blauwe link adidas Ajax tenue thuis minikit baby 2023-2024.

Deze tenue voor mini’s in het wit met rode accenten. Het valt wel op als we naar de adidas strepen kijken. Een productie door adidas geeft altijd kwaliteit. Het is nu niet meer Clima-cool maar tegenwoordig noemen ze de technologie AEROREADY. De wit basiskleur van het thuisshirt valt op met de rode balk in het midden. Het adidas logo en het club logo met sponsor zien we allemaal in het midden. Onze voetbal fanshop met niet alleen tenues ook een los adidas Ajax shirt thuis kids 2023-2024.

adidas Ajax Tenue Thuis Kids 2023-2024

Het adidas thuistenue kids gaan we zien tijdens alle thuiswedstrijden. Altijd leuk om de Johan Cruijff Arena in te gaan met de bekende clubkleuren. Je kunt ook de kleding gewoon naast de Arena kopen voor een ultra belevenis. Dit tenue kan worden bedrukt met naam en nummer. Ga voor Bergwijn, Klaassen of Brobbey op het tenue. Naast de technologieën ook mesh-panelen. Heerlijk om met deze technologie te sporten op lichaamstemperatuur. Verder is deze ontworpen van 100% polyester en voorzien van de normale logo’s. Tijdens de wedstrijden zitten we klaar en de jonge fans kunnen nu ook in het tenue.

  • Voetbalclub: Ajax
  • Johan Cruijff Arena
  • adidas AEROREADY kleding
  • Maten 92, 98, 104, 110 & 116

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *