adidas Ajax Tenue Uit Kids 2023-2024

adidas ajax tenue uit kids 2023-2024Bij ons kan je weer een adidas Ajax tenue uit kids 2023-2024 kopen. Deze is gemaakt met de zweetafvoerende AEROREADY technologie. Dit zorgt dat je lekker in de kleding kunt trainen en sporten. Het heeft verder een standaard pasvorm dus geschikt voor iedereen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Normale pasvorm
  • Compleet met uitshirt, short en kousen

Zoals altijd is het logo op het uitshirt een geweven clublogo. Daarnaast heeft deze een geribbelde ronde hals. Verder zie je een all over graphic. Je kunt je dus klaarmaken voor een nieuw seizoen voetbal. Deze zijn er voor kinderen tot ongeveer 16 jaar. Wil je liever een tenue voor baby vanaf 3 maanden tot kids van 6 jaar? Ga dan naar het adidas Ajax tenue minikit uit baby 2023-24.

Naast de Aero is er ook mesh in het uittenue verwerkt. Dit zorgt voor een droog en comfortabel gevoel tijdens het chillen of sporten. Deze zal sowieso gedragen worden tijdens de uitwedstrijden. Je kan deze natuurlijk ook gewoon in de Johan Cruijff Arena dragen. Om nog te vermelden heeft deze een elastische tailleband. Dit zorgt ervoor dat je deze naar gevoel kan aantrekken.

adidas Ajax Tenue Uit Kids 2023-2024

Je kunt het tenue ook bedrukken met naam en nummer. Ga voor je eigen naam en nummer of kies voor een speler die je wenst. Je zou nog even kunnen wachten ivm de naderde transfermarkt. Het is wel een goede keuze om een speler als Hato te selecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *