adidas Ajax Thuisshirt Ziggo 2020-2021

adidas ajax thuisshirt ziggo 2020-2021Koop hier het adidas Ajax thuisshirt Ziggo 2020-2021. We gaan de thuisshirts zien in de Johan Cruijff Arena. Ziggo pronkt weer in het midden tijdens de wedstrijden voor de Champions League, KNVB beker en Eredivisie. Wat vind je van het voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • Ajax Amsterdam voetbalkleding 
  • adidas Clima-cool + mesh-panelen

Deze zal worden gedragen door de spelers en fans van de club. Het voetbalshirt bezig een ademende stof door de Clima-cool technologie en mesh-panelen aan de zijkant. Je gaat deze vooral zien in de Cruijff Arena tijdens de thuiswedstrijden. De aanbieders met beoordelingen en prijzen hebben wij vergeleken.

Welke prijzen gaat Ajax pakken dit seizoen??

Je vindt verder ook de trainingspakken en bijvoorbeeld een adidas Ajax thuisshirt kind 2022-2023. adidas heeft gekozen voor een design welke we in 2013 ook al hebben gezien. Een groot verschil was AEGON in het midden en de middelste lijn in het rood is anders. Het logo van AFC Ajax, adidas en Ziggo alle 3 in het wit. De kraag is niet het meest populaire onder de Ajax supporters. Je kunt natuurlijk ook een voetbalshirt bedrukke!? Kies voor je eigen naam / nummer of ga voor een sterspeler. Denk aan nieuweling Antony of ga voor Blind, Tadic, Berghuis of 1 van de andere helden.

adidas Ajax Thuisshirt Ziggo 2020-2021

In onze Ajax voetbal fanshop hebben we natuurlijk de nieuwste voetbalkleding en alles voor de training. Je kunt ook voor merchandise gaan zoals sjaals, vlaggen of dekbedovertrek. Nu is ook het Ajax keepersshirt populair door Stekelenburg die terug is gekomen. Veel supporters zien we ook rondlopen in de trainingspakken. Je kunt deze bestellen bijvoorbeeld met het oud logo. Zoek je een cadeau voor hem / haar? We hebben in totaal tweehonderd producten in de fanshop. AFC Ajax is niet alleen populair in Nederland maar ook in Amerika tot aan Zimbabwe.

Vanaf hier gaat speciaal onze aandacht uit naar Nouri. We hopen dat het goed met hem mag blijven gaat.

  • AFC Ajax
  • Johan Cruijff Arena
  • KNVB Beker, Eredivisie en Europa
  • Stay Strong Appie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *