adidas Ajax Thuisshirt Ziggo 2023-2024

adidas ajax thuisshirt ziggo 2023-2024Koop hier het adidas Ajax thuisshirt Ziggo 2023-2024. We gaan de thuisshirts zien in de Johan Cruijff Arena. Ziggo pronkt weer in het midden tijdens de wedstrijden voor de Europa League, KNVB beker en Eredivisie. Wat vind je van het voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Ajax Amsterdam voetbalkleding
  • adidas AEROREADY + mesh-panelen

Deze zal worden gedragen door de spelers en fans van de club. Het voetbalshirt bezig een ademende stof door de Clima-cool technologie en mesh-panelen aan de zijkant. Deze wordt tegenwoordig AEROREADY genoemd. Je gaat deze vooral zien in de Cruijff Arena tijdens de thuiswedstrijden. De aanbieders met beoordelingen en prijzen hebben wij vergeleken. Kies hier ook direct voor het Henderson Ajax shirt.

Welke prijzen gaat Ajax pakken dit seizoen??

Je vindt verder ook de trainingspakken en bijvoorbeeld een adidas Ajax shirt thuis kids 2023-2024. adidas heeft gekozen voor een design welke we in verleden ooit al hebben gezien. Een groot verschil zijn de 3 logo’s in het midden van het voetbalshirt. Het logo van de club, adidas en Ziggo alle 3 in het wit. De kraag is niet het meest populaire onder de Ajax supporters. Je kunt natuurlijk ook een voetbalshirt bedrukken!? Kies voor je eigen naam / nummer of ga voor een sterspeler. Denk ook aan Bergwijn, Taylor, Berghuis, Brobbey of 1 van de andere helden.

adidas Ajax Thuisshirt Ziggo 2023-2024

In onze voetbal fanshop hebben we natuurlijk de nieuwste voetbalkleding en alles voor de training. Je kunt ook voor merchandise gaan zoals sjaals, vlaggen of dekbedovertrek. Nu is ook het keepersshirt populair maar die moet je maar net willen. Veel supporters zien we ook rondlopen in de trainingspakken. Je kunt deze bestellen bijvoorbeeld met het oud logo. Zoek je een cadeau voor hem / haar? We hebben in totaal tweehonderd producten in de fanshop. AFC Ajax is niet alleen populair in Nederland maar ook in Amerika tot aan Zimbabwe. Hier kan je van vorig jaar het adidas Ajax thuisshirt kind 2022-2023 kopen.

Vanaf hier gaat speciaal onze aandacht uit naar Nouri. We hopen dat het goed met hem mag blijven gaat.

  • AFC Ajax
  • Johan Cruijff Arena
  • KNVB Beker, Eredivisie en Europa
  • Stay Strong Appie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *