adidas Ajax Thuistenue 2023-2024

adidas ajax thuistenue 2023-2024Kies hier het adidas Ajax thuistenue 2023-2024 in het rood met wit. Je had het misschien al gezien maar het thuisshirt heeft de 3 logo’s in het midden. Verder is deze voorzien van 100% polyester en heeft het tenue een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Normale pasvorm & 100% polyester

We gaan deze natuurlijk zien in de Johan Cruijff Arena. Je kunt deze online dus bestellen maar naast de Arena kan je ook naar de shop. Hier kan je de kleding lekker passen en hier vind je ook sjaals, vlaggen en meer merchandise. Als je hierboven klikt om te bestellen, kan je de items los selecteren. Vervolgens kan je deze afrekenen. Zoek je een kleinere maat? Ga dan langs het adidas Ajax tenue thuis kids 2023-2024.

Pubquiz vraag moeilijk: 00/01 speelde Zlatan bij Ajax, noem minimaal 6 teamgenoten van hem in dat jaar.

Je gaat deze zien tijdens de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. We zijn benieuwd hoe het dit jaar zal worden onder leiding van Steijn. Het tenue kan je in ieder geval dragen tijdens het sporten en/of trainen. Kom als eerste naar de training in het nieuwe Ajaxtenue. Je kunt in plaats van de herenvariant ook het adidas Ajax shirt thuis vrouw 2023-2024.

adidas Ajax Thuistenue 2023-2024

De kleding heeft de bekende kleurensamenstelling maar nu met 3 logo’s in het midden. Ga jij deze kleding dragen tijdens de open dag of naar de Johan Cruijff Arena? Het hoort er wel bij al echte fan ;). Je kunt ook een naam en nummer laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor Taylor, Francisco Conceição, Klaassen, Berghuis, Nouri, Bergwijn of vd Boomen. Je kunt ook even wachten tot de transferperiode voorbij is. Misschien komt er wel een leuke speler bij om te laten bedrukken. Maak je klaar voor een nieuw seizoen en we zien de Amsterdammers binnenkort weer shinen.

  • Ajax fanshop
  • Johan Cruijff Arena
  • Volledig thuistenue
  • adidas AEROREADY
  • Hoofdsponsor: Ziggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *