adidas Ajax Thuistenue Babykit 2022-2023

adidas ajax thuistenue babykit 2022-2023Koop hier het adidas Ajax thuistenue babykit 2022-2023. Je ziet ook hier de Adi-stripes om een mini tenue :). Shop ook een los thuisshirt als je wat oudere kinderen hebt of gewoon voor jezelf.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids en baby’s vanaf 3 maanden
  • adidas Clima-cool / 100% polyester
  • Seizoen: 2022/2023

Het tenue heeft een vernieuwd v-hals in het rood. Dit hebben we eerder gezien en als ik me niet vergis in het seizoen 2012. Je kunt bij Voetbalshirtsdirect.nl de minitenues, babykits en ook rompertjes bestellen. Ga los en kies de kleding voor de kleinste fans. Kies hier ook het adidas Ajax uittenue minikit 2022-2023.

Je vindt het Ajax logo op het shirt en short! Kijk maar op de linkerborst en aan de rechterkant van het voetbalbroekje. We gaan het tenue zien in de Eredivisie, KNVB beker en Champions League. De 3 kampioenschap sterren zijn uiteraard ook weer aanwezig. Een minitenue of babytenue met naam en nummer van de sterren? Het is mogelijk net als je eigen naam en nummer. Het Ajax tenue babykit kopen? Wacht niet langer en klik op de button.

adidas Ajax Thuistenue Babykit 2022-2023

Deze is ontworpen met Clima-Cool materiaal en mesh-panelen. Je kunt wel zeggen dat comfort en een droog gevoel hoog in het vaandel staan. adidas noemt dit zijn belangrijke kernwaarden van het tenue. adidas Ajax Baby kits thuis voor kids vanaf 3 maanden in een speciale baby-uitvoering. ‘De Godenzonen’ kleding kan je voor je kind kopen of als cadeau doen. In de fanshop de nieuwste voetbalkleding voor de jongste fans. Een thuisshirtje, voetbalbroekje zijn te bestellen ook in de minikit kind variant.

Het thuistenue heeft de volgende kenmerken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *