adidas Ajax Thuistenue Kids 2022-2023

adidas ajax thuistenue kids 2022-2023Koop hier het adidas Ajax thuistenue kids 2022-2023. In onze fanshop ook het minikit en tenue voor senioren. Altijd een thuisshirt met broekje en kousen willen hebben? Je ziet het tenue in de Eredivisie, CL en KNVB beker. Ontworpen door adidas met Clima-cool technologie. Wil je een naam achterop? Kies bijvoorbeeld voor Klaassen, Tadic of Daley Blind.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop

Het tenue thuis gaan we zien in de Johan Cruijff Arena. Dit zijn dus tenues met de maten voor kinderen van 8 jaar tot 15 jaar. Je gaat hierboven direct naar de officiële Ajax.nl/shop. Je kunt bij ons ook terecht voor het adidas Ajax tenue minikit thuis baby 2022-23

+ AFC Ajax thuistenues
+ In: kids, junior, kinderen, minikit
+ Partners: Ajaxshop

Een onderwerp over thuisshirt is dat deze lijkt op het shirt van 2013 alleen stond er toen geen Ziggo maar AEGON.

Het adidas Ajax tenue kinderen 2022/23 is ontworpen in het rood met wit. Een grote verandering met het tenue van afgelopen seizoen is de kraag en middelste baan. Deze is helemaal ontwikkeld door sportgigant adidas met de strepen en in het rood. Clima-cool technologie in combinatie met de mesh-panelen ontworpen voor jong en oud. Ga je vaak sporten en trainen? Ideaal om een compleet voetbaltenue te dragen. Je ziet deze vooral in de thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Eredivisie, KNVB beker en Europa zijn de podia voor het vernieuwde voetbaltenue.

adidas Ajax Thuistenue Kids 2022-2023

Het thuistenue is ontwikkeld met Clima-cool materiaal en een normale pasvorm. Verder is deze voorzien van 100% polyester en een bedrukking is ook weer mogelijk. Ga voor Tadic, Schuurs  of Klaassen? Of kies een Nouri tenue als eerbetoon. Het Ajax voetbaltenue heeft een frisse uitstraling voor kinderen, junioren, heren, genderneutralen, vrouwen, mannen en dames in de AFCA voetbal fanstore. Wil je minder geld uitgeven? Ga dan voor een los Ajax voetbalshirt junior.

  • Club: AFC Ajax
  • Stadion: Johan Cruijff Arena
  • Kleuren: wit en rood
  • adidas Clima-cool voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *