adidas Ajax Trainingspak Zwart 2019-2020

adidas ajax trainingspak zwart 2019-2020Je kunt hier het adidas Ajax trainingspak zwart 2019-2020 bestellen. Naast de zwarte kleur zie je ook groene en oranje accenten. Je kunt de Ajax Amsterdam trainingspakken ook verkrijgen in kinder maten maar ook voor dames.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids tot XXL
  • Kleuren: zwart, groen en oranje

Je zal het trainingspak wel zien in de Johan Cruijff Arena maar is officieel voor de uitwedstrijden ontworpen. Het trainingspak is het officiële AFC Ajax Amsterdam trainingspak voor de uitwedstrijden maar is ideaal om lekker in te trainen. Hier ook het Ajax trainingspak uit kids 2019-2020. Je kunt het pak direct bestellen via de bovenstaande button.

De kleuren van het uittenue is mooier dan ooit tevoren

Je kunt het populaire trainingspak verkrijgen via de officiële kanalen. Ga voor een adidas hooded sweatvest voor wat verandering of kies gewoon direct dit pak. Uiteraard bestaan de officiële trainingspakken uit een jack en trainingsbroek. Het is jammer dat we de prijzen niet kunnen vergelijken maar een bestelling bij de Ajaxshop is indirect een steun aan AFC AJAX.

adidas Ajax Trainingspak Zwart 2019-2020

Als we kijken naar de kleuren van dit trainingspak dan is het wel genieten. Tenzij je het helemaal niks vindt natuurlijk. Vind je bijvoorbeeld alleen de broek mooi dan kan je deze ook los bestellen. Het trainingspak van de club is unieke want de spelers dragen deze ook. De echte supporters met als bijnamen “De Joden”, “Godenzonen” en “Ajacieden” houden wel van unieke voetbalkleding. Ga dus los en kies de kleding die bij je past.

Stelling: Ajax komt binnen 10 jaar nog een keer zo ver in de Champions League

Het Duitse sportmerk doet dit al jaren en betaalt de Amsterdamse club hier per seizoen maar liefst 5 miljoen euro. Zowel adidas als Ziggo houden het sponsorschap voorlopig nog wel aan. Edwin heeft een goede deal voor Amsterdamsche Football Club Ajax geregeld voor de komende jaren. Als we kijken naar het trainingspak dan ken je vast de Clima-cool technologie van het merk. Luchtig en droog zijn de kernwoorden die hier bij horen en tijdens het voetballen/sporten zal het dus droog en comfortabel aanvoelen. Zoek je nog wat voor je collectie als supporter zijnde? Kies dit geweldige trainingspak :).

Ajax Trainingstenue Groen 2019/2020

Als we kijken naar het Ajax trainingstenue groen 2019/2020 dan vallen het trainingsshirt en trainingspak direct op. Ze gaan dan ook als warme broodjes over de toonbank. Het trainingspak mag daarom ook zeker niet ontbreken als je op weg bent om je complete voetbal collectie te organiseren. Je kunt de collectie aanvullen zoals jij dat wenst. Ga los en geniet van hopelijk weer een geweldig seizoen. Kies hier ook het adidas Ajax Icon trainingspak rood donkerblauw wit.

  • Competitie: Eredivisie, KNVB beker, Europa
  • Website: Ajax.nl
  • Seizoen 2019/2020
  • Producent: adidas
  • Technologie: Clima-Cool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *