adidas Ajax Uitshirt 2019-2020

adidas ajax uitshirt 2019-2020Jaa! Daar is het adidas Ajax uitshirt 2019-2020 weer in de fanshop! Schakel hier direct ook door naar het adidas Ajax thuisshirt oud logo 2021-2022 in het rood met wit. Als echte fan is het natuurlijk leuk om zo vaak mogelijk in een Ajax shirt te lopen. Daarom hebben we verschillende varianten voor je.

direct bestellen vsd

  • In: kinderen, dames, junior, senior
  • Veel bedrukt: Tadic en Blind

Het blijft een verrassing hoe een adidas Ajax uitshirt 2019-2020 qua kleur eruit gaat zien. Extra leuk om op de training te verschijnen met een shirt en spelersnaam achterop. Je kunt ook je eigen naam bedrukking of iets gekt bedenken. Kleuren die de laatste jaren voorbij kwamen zijn, grijs, blauw en solar groen. Het is natuurlijk extra leuk om een potje FIFA te spelen in een Ajax shirt. Zit je op de telefoon en denk je, ik wil het adidas Ajax uitshirt 2019-2020 dan kan je hierboven naar de officiële Ajaxshop.

Je gaat hierboven dus naar de officiële Ajaxshop en alleen daar kan je een originele bedrukking krijgen!

adidas Ajax Uitshirt 2019-2020

Over het algemeen gaan wit dit shirt niet zien in de Johan Cruijff Arena! Het kan een keer voorkomen dat het op Europees gebied een keer gebeurd in verband met de regels. Wil je dus volledig in stijl uitwedstrijd bijwonen van AFC Ajax? Je heb dan morgen het adidas Ajax uitshirt 2019-2020 al in huis. Kan Ajax nog zo’n verrassing als Tadic uit de hoge hoed toveren? Blijven sterren als Ziyech en de Ligt? Allemaal vragen waar we snel achter gaan komen. Laat ons ook gerust weten wat je van het shirt vindt!

Welke vragen moet je even voor jezelf beantwoorden?

  1. Kies je het officiële shirt of ga je voor een goedkope replica
  2. Wens je een speler achterop of wacht je tot het seizoen begint
  3. Ga je ook voor een broekje en sokken zodat je een compleet tenue hebt?

Het Ajax uitshirt is uiteraard ontworpen door adidas. Ze hebben nog recent het contract verlengd tot 2022. Je komt er dus niet onderuit dat adidas voorlopig zichtbaar is. Een adidas voetbalshirt is Clima-cool ontworpen wat ook links onderaan op het voetbalshirt staat. Je ziet dat in het zwarte vlakje. adidas heeft verder een patent op de Meshgaatjes aan de zijkant voor een fris gevoel. Ook dit shirt is geïnspireerd op de “gewone” fan. Ziggo pronkt in ieder geval voorlopig nog in het midden omdat ze een meerjarig contract met AFC Ajax hebben getekend. Wanneer draag jij bijvoorbeeld een Ajax shirt? Het logo van Ajax moet volgens veel supporters weer het oude logo worden.

Extra Info en populair spelers achterop

Het is ieder jaar weer leuk om te zien welke namen achterop de Ajax shirts verschijnen. In het stadion zie je nieuwe spelers, oude bekende of ex spelers veelvuldig achterop. Altijd leuk om een naam met bijbehorend nummer achterop te laten zetten. Bij Ajaxshop ben je verzekerd van een officiële bedrukking. Je kunt ook voor een goedkopere optie gaan via Voetbalshop. Aankomend seizoen gaat het er weer om spannen. Wordt het Van de Beek die veel wordt bedrukt of neemt met een risico met een de Ligt shirt of Hakim Ziyech shirt? Ga je toch liever voor Onana? Dan kan je via de blauwe link naar een adidas Ajax keepersshirt 2019-2020.

Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest – Johan Cruijff

Onze Ajax shop staat altijd bomvol met de nieuwste Ajax artikelen. Wij proberen zo up to date mogelijk te blijven. Natuurlijk zie je in de rekken de thuisshirts en uitsshirt. Zoek je bijvoorbeeld iets specifieks als cadeau? Laat het ons gerust weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. Alle Ajax artikelen zijn de originele producten die je ook bij de Johan Cruijff Arena kan vinden. Wij maken het alleen makkelijk met dus ook het adidas Ajax uitshirt 2019-2020.

  • Naam: Amsterdamsche Football Club “Ajax”
  • Kleuren: blauw met rood en wit
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Kledingsponsor: adidas
  • Uitwedstrijden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *