adidas Ajax Uitshirt Blauw Kids 2022-2023

adidas ajax uitshirt blauw kids 2022-2023Koop hier het adidas Ajax uitshirt blauw kids 2022-2023. We gaan deze zien tijdens de uitwedstrijden in de KNVB beker, Eredivisie en Champions League. Uiteraard is deze ontworpen met de bekende Clima-cool technologie en mesh-panelen. Bedruk deze ook gelijk met je eigen naam en nummer of ga voor 1 van de sterren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • adidas Clima-cool technologie

We hebben de afgelopen jaren bijzondere uitshirts voorbij zien komen. Een shirt met kruizen tot een felgroen voetbalshirt. Je ziet nu een normaal shirt die we eerder zagen in de tijd van Rafael vd Vaart. Deze is wel iets anders maar toch. We hebben gekozen voor Ajaxshop.nl als aanbieder.

Je kunt dit voetbalshirt in het goud laten bedrukken. Welke speler kies jij achterop?

Deze zal worden dragen buiten de Johan Cruijff Arena. Geef je liever geen geld uit? Je kunt ook even de acties afwachten. We gaan natuurlijk het shirt zien in de Eredivisie en KNVB beker. De uitwedstrijden in de Champions League is iets waar we echt op wachten. AFC Ajax speelt sowieso Europees voetbal maar eerst de voorrondes. Je kunt dit shirt ook voor baby’s krijgen. Dus alle voetbalfans kunnen genieten van het shirt. Kies de nieuwste kleding bij Ajaxshop.nl.

adidas Ajax Uitshirt Blauw Kids 2022-2023

Het adidas Ajax shirt blauw kinderen met de bekende Clima-cool technologie. adidas het Duitse sportmerk zien we in ieder geval nog 1 seizoen op de voetbalshirts. Deze is dan ook ideaal om in te sporten of te trainen. Door de mesh-panelen kan deze ook worden gedragen in de sportschool en is deze luchtig in de zon. De nek is voorzien van een mooie ronde kraag. We gaan er vanuit dat een deel te vergelijken is met het thuisshirt. Rode en witte accenten misschien maar zeker de logo’s en 3 sterren. Ga nu ook nog langs het adidas Ajax uitshirt donkerblauw die er net is.

Bij ons ook het laatste nieuws, transfers, wedstrijden, uitslagen. Verder is Ajax live te volgen via kanaal 14 op Ziggosport tijdens Ajaxtv / Inside Ajax. Welke spelers komen er naar Amsterdam?

Een uitshirt junioren is toch een plaatje. De sponsor van AFC Ajax is sinds 2014-2015, Ziggo. Ook aankomend seizoen zien we Ziggo op de voetbalshirts. Bekijk in de balk hiernaast naar de laatste acties van Ziggo. Je ziet de sponsor in het wit. Bijzonder eigenlijk de ruiten zo op het voetbalshirt. Wat vind jij van het uitshirt?

adidas Ajax Voetbalshirt Kids voor het nieuwe seizoen

Het uit tenue van “de Godenzonen” zal weer geweldig populair worden. Zoek je een goedkoper alternatief? Je kunt later ook voor een replica variant gaan bij voetbalshirtskoning. De wedstrijden in de Johan Cruijff Arena zal weer vol sfeer zijn als het nieuwe seizoen gaat beginnen. Toch is dit shirt bedoelt voor de uitwedstrijden. Bekijk in de store ook een cadeau AJAX of andere kleding. Welke prijs gaat de club aankomend seizoen in ieder geval pakken? De grote vraag is ook nog: zullen er spelers gaan vertrekken uit Amsterdam?

  • Nieuws en informatie: Ajax website
  • Voetbalclub: AFC AJAX
  • Uit tenue en kleding
  • Kids/kinderen/junioren/mini/baby
  • Eredivie, KNVB Beker en Europa
  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-Cool technologie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *