adidas Ajax Voetbalbroekje Thuis 2020-2021

adidas ajax voetbalbroekje thuis 2020-2021Koop hier het adidas Ajax voetbalbroekje thuis 2020-2021 in de Ajax shop. Je kunt deze lekker combineren met het thuisshirt en adidas Ajax voetbalsokken thuis 2020-2021. Zo krijg je vanzelf het complete thuistenue. Wat vind je over het algemeen van het tenue?

direct bestellen vsd

  • Ajax thuiskleding, tenues
  • In: kids, junior, heren, vrouwen
  • adidas Clima-cool technologie

De Ajax thuisshorts 2020/21 kan je nu bestellen. Eenmaal aangekomen bij Ajaxshop.nl kan je lekker gaan combineren. Zo hebben ze ook het nieuwe trainingsshirt of een compleet tenue. Wij hebben Ajaxshop.nl geselecteerd als goedkoopste aanbieder maar ook als beste aanbieder. Hoe ver gaat Ajax komen in de Champions League denk jij?

Het broekje voor de thuiswedstrijden gaan we zien in de Johan Cruijff Arena. Deze kan overigens ook worden bedrukt.

Een Ajax thuis tenue gaan we zien in de Johan Cruijff Arena. Hopelijk zal dit spoedig weer zorgen voor een rood / witte kleur. Het adidas Ajax thuisshort kan natuurlijk ook worden gecombineerd met andere kleding. Wekelijks naar de trainingen of sportschool? Je kunt dan ideaal een voetbalbroekje dragen. Deze is namelijk ontworpen met de Clima-cool techniek. Naast de Clima-cool ook mesh-panelen voor een fris gevoel en normale lichaamstemperatuur. Maak vandaag je Ajax collectie compleet.

adidas Ajax Voetbalbroekje Thuis 2020-2021

Deze is natuurlijk voorzien van een adidas logo geborduurd. Aan de andere kant het AFC Ajax logo. Boven het logo de 3 sterren welke staan voor 34 kampioenschappen. Hopelijk kunnen we aan het eind van het seizoen zeggen 35ste kampioenschap. Een short is ontworpen van 100% polyester voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Maak je outfit compleet met dit broekje. Bij Voetbalshirtsdirect.nl hebben we ook het Ajax shirt small tot aan het uitshirt.

  • AFC Ajax voetbalkleding
  • Geborduurd Ajax / adidas logo
  • adidas Clima-cool technologie
  • 100% polyester
  • Thuiswedstrijden Johan Cruijff Arena

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *