adidas Ajax Voetbalbroekje Thuis 2022-2023

adidas ajax voetbalbroekje thuis 2022-2023Koop hier het adidas Ajax voetbalbroekje thuis 2022-2023 in de Ajax shop. Je kunt deze lekker combineren met het thuisshirt en sokken. Zo krijg je vanzelf het complete thuistenue. Wat vind je over het algemeen van het tenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • In: kids, junior, heren, vrouwen
  • adidas Clima-cool technologie

De Ajax thuisshorts 2022/23 kan je nu bestellen. Eenmaal aangekomen bij Ajaxshop.nl kan je lekker gaan combineren. Zo hebben ze ook het nieuwe trainingsshirt of een compleet tenue. Wij hebben Ajaxshop.nl geselecteerd als goedkoopste aanbieder maar ook als beste aanbieder. Hoe ver gaat de club komen in de Champions League denk jij?

Het broekje voor de thuiswedstrijden gaan we zien in de Johan Cruijff Arena. Deze kan overigens ook worden bedrukt.

Een Ajax thuis tenue gaan we zien in de Johan Cruijff Arena. Hopelijk zal dit spoedig weer zorgen voor een rood / witte kleur. Het adidas thuisshort kan natuurlijk ook worden gecombineerd met andere kleding. Wekelijks naar de trainingen of sportschool? Je kunt dan ideaal een voetbalbroekje dragen. Deze is namelijk ontworpen met de Clima-cool techniek. Naast de Clima-cool ook mesh-panelen voor een fris gevoel en normale lichaamstemperatuur. Maak vandaag je collectie compleet van de nummer 1 van NL.

adidas Ajax Voetbalbroekje Thuis 2022-2023

Deze is natuurlijk voorzien van een adidas logo geborduurd. Aan de andere kant het AFC Ajax logo. Boven het logo de 3 sterren welke staan voor 36 kampioenschappen. Hopelijk kunnen we aan het eind van het seizoen zeggen 37ste kampioenschap. Een short is ontworpen van 100% polyester voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Maak je outfit compleet met dit broekje. Bij Voetbalshirtsdirect.nl hebben we ook het Ajax voetbalshirt small tot aan het uitshirt. Kies hier ook de adidas Ajax voetbalsokken thuis 2022-2023.

  • Nieuwe voetbalkleding
  • Geborduurd Ajax / adidas logo
  • adidas Clima-cool technologie
  • 100% polyester
  • Thuiswedstrijden Johan Cruijff Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *