adidas Ajax Voetbalsokken Thuis 2020-2021

adidas ajax voetbalsokken thuis 2020-2021Koop hier de adidas Ajax voetbalsokken thuis 2020-2021. Je kunt deze combineren met het adidas Ajax voetbalbroekje thuis 2020-2021. Een thuisshirt is daarnaast essentieel voor een compleet thuistenue. Welke speler uit de Ajax selectie is je absolute favoriet?

direct bestellen vsd

+ Direct naar Ajaxshop.nl
+ In: kids, junior, heren, dames
+ adidas voetbalbroekjes
+ Stadion: Johan Cruijff Arena

Je ziet ze direct hangen in de shop en wel de Ajax voetbalsokken. Toch zijn ze ieder seizoen bijna hetzelfde maar ze mogen niet ontbreken als je gaat voor een Ajax thuis tenue. Wanneer je al in het bezit bent van het Ajax thuisshirt? Huppel dan even langs bij het Ajax trainingspak.

Een verschil met de Ajax voetbalsokken thuis 2021-2022 is het adidas logo aan de voorkant.

De Ajax kousen thuis 2020/21 zijn wederom ontworpen door adidas in het wit met rood. Kwaliteit en comfort belangrijk voor de kousen en in lijn met de rest van het tenue. Je gaat deze vooral zien in de Johan Cruijff Arena tijdens de thuiswedstrijden. AFC Ajax zal in ieder geval kampioen moeten worden en hopelijk overleven ze de groepsfase van de Champions League. Een speciaal ontworpen voetbed zodat ze geschikt zijn voor ieder voetbalschoen. Blaarvorming is veeledentijd, demping tijdens acties en uniek ontwerp.

adidas Ajax Voetbalsokken Thuis 2020-2021

Een samenwerking met adidas en Ajax werkt wel. Ook al is het niet echt een nieuw ontwerp. Je kunt bij ons de thuiskousen krijgen voor de laagste prijs of bij een betrouwbare aanbieder. Ze zijn ontworpen met de ClimaCool technologie voor een heerlijke verkoeling. Transpireren voel je minder in de voetbalschoen en gaat stinkvoeten iets meer tegen. We hopen op successen in het voetbaltenue welke lijkt op het tenue uit het seizoen 2013. Maak je Ajax collectie compleet met de schitterende Ajax voetbalsokken. Shop bij Voetbalshirsdirect.nl ook het Ajax thuisshirt of kijk even rond.

  • Club: AFC Ajax
  • adidas thuiskleding
  • Ergonomisch ontwerp /comfortabel voetbed
  • Kleuren: wit / rood
  • Johan Cruijff Arena

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *