adidas Ajax Zwart Champions League Shirt 2020-2021

adidas ajax zwart champions league shirt 2020-2021Hier istie dan het adidas Ajax zwart Champions League shirt 2020-2021. Je vindt in onze shop ook de bijpassende kousen en broekje. Ga ook eens langs het: Ajax trainingspak 2017-2018. De kleding is zeker een must have voor iedere Ajacied.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • Club: AFC Ajax
  • Te zien tijdens: de Champions League

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Naast dit shirt natuurlijk ook een thuis en uit-variant. Je kunt wel zien dat deze voornamelijk is gekenmerkt door de opvallende zwarte kleur met gouden strepen. Wil jij een uniek item in de Johan Cruijff Arena? Maak iedereen gek in dit zwarte shirt. We hebben voor de andere wedstrijden zoals de uitwedstrijden ook nog de blauwe varianten. Ga direct naar de officiële Ajax fanshop.

Kies je de Ajax voetbalkleding van vorig seizoen dan kan dat een aantal tientjes schelen! Ga dus helemaal los in de officiële Ajaxshop 🙂

Naast de kleuren is deze voorzien van een normale pasvorm. Deze is dus uitermate geschikt voor de trainings dagen. Ga je toch liever voor een trainingsjack? Deze is ook te verkrijgen in dezelfde kleuren. We krijgen later misschien nog meer shirt als het niet bij de 10.000 blijft. Je gaat via bovenstaande button direct naar de goedkoopste aanbieder Ajaxshop met de officiële Ajax voetbalkleding. We zetten ze dus niet meer op een rij.

adidas Ajax Zwart Champions League Shirt 2020-2021

In de Ajax shop hebben we meerdere kleding voor de toernooien. Daarnaast is het Ajax 3de shirt zwart CL 2020/21 ontworpen door adidas. Dit is gelijk terug te zien aan de gouden accenten die zichtbaar zijn vanaf de schouders tot de achterkant van de trui. Waar je ook in Amsterdam loopt, de kleding uit de Ajax fanshop is werkelijk overal zichtbaar. In de hoofdstad in dan ook echt te merken hoe erg de club leeft onder de Amsterdammers.

Wij zijn Ajax, Wij zijn de Beste – Ajax Amsterdam

Zoals we gewend zijn van het Ajax assortiment is het adidas logo op de rechterborst terug te vinden. Ook het Ajax logo met de 3 sterren zien we op de linkerborst. Ajax moet er weer alles aan doen om de Eredivisie te winnen en overwinteren in Europa. Zie hier ook nog het Ajax thuisshirt 2019-2020 en veel meer kleding. Je kunt dus rustig rondkijken in onze Ajax winkel.

  • Officieel Ajax shop artikel
  • Competities: Eredivisie, Champions League en beker
  • Seizoen 2020/2021
  • Kledingmerk: adidas