adidas Arsenal 3de Shirt Blauwgroen 2023-24

adidas arsenal 3de shirt blauwgroen 2023-24Hier het adidas Arsenal 3de shirt blauwgroen 2023-24 met dus unieke kleuren. Zoek je dus naast het thuisshirt en uitshirt nog wat meer variatie dan zit je goed. Deze gaan we zien in de Champions League.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Sterspeler: Saka
  • Kleur: blauw/groen
  • adidas AEROREADY

Deze heeft altijd een uniek kleur of tintje. Nu is het cup shirt in een soort blauw maar ook weer groen. We gaan het opmerkelijk voetbalshirt dus terug zien in de League Cup, FA cup en de Champions League. Ga via bovenstaande direct bestellen naar het senioren shirt. We maken ons klaar voor de diverse toernooien. Deze is standaard ontworpen dus een pasvorm voor iedereen.

Saka gaat zeker 15x scoren in de alle competities – VSD

Deze is ontworpen voor de speciale wedstrijden in de diverse bekers. We gaan het Arsenal voetbalshirt 2023/24 dus ook gewoon zien in het Emirates Stadium. Deze kan natuurlijk weer worden bedrukt. De kosten om een Saka shirt, Timber, Ødegaard of Rice shirt te creëren is €20,00 voor een officiële bedrukking. Je kunt voor kleinere maten ook het adidas Arsenal 3de shirt kids 2023-2024 bestellen.

adidas Arsenal 3de Shirt Blauwgroen 2023-24

Deze is te verkrijgen in senioren, kids en vrouwen maten. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag. De sponsor en het logo zijn in het wit. Het Europese shirt zal de sponsor Emirates Fly Better dragen. Deze is met een normale fit ontworpen en in samenwerking met adidas. Bekijk ook het trainingspak om jezelf helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Vergelijkbaar in het turquoise/ blauw groen achtig de Puma Future 2.1 Netfit Illuminate turquoise.

Voetbalreis Arsenal FC

In het shirt een voetbalreis Arsenal FC maken kan natuurlijk ook. Wij werken al een tijd samen met de twee best beoordeelde voetbalreizen organisaties. Je krijgt in het pakket minimaal een 3 sterrenhotel een bezoek aan het Emirates Stadium met officiële wedstrijdtickets. Je bezoekt dus een wedstrijd van The Gunners in Londen met een daarbij behorende retourvlucht. De prijzen verschillen niet veel maar Forzavoetbalreizen heeft een iets betere beoordeling. De prijzen zijn altijd voor twee personen. Het spreekt voor zich bij de aanbieders. In ieder geval alvast heel veel plezier met het voetbalshirt of voetbalreis Arsenal! Hier ook het adidas Arsenal uitshirt geel 2023-2024.

  • Arsenal Football Club
  • adidas kleding
  • Standaard pasvorm
  • Europees shirt voor de CL
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *