adidas Arsenal Shirt Thuis Kids 2019-2020

adidas arsenal shirt thuis kids 2019-2020Zie hier het adidas Arsenal shirt thuis kids 2019-2020 in de shop. Je kunt ook nog een voetbalbroekje thuis en voetbalsokken selecteren om een compleet tenue te krijgen. Bestel hieronder bij Voetbalshop.nl en je krijgt de artikelen morgen al in huis.

direct bestellen

  • Arsenal Football Club
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Shop hierboven bij Voetbalshop

Een thuisshirts is beschikbaar in de maten 128 cm tot 176 cm. Zoek je toch een senioren variant? Klik dan op het Arsenal rood wit thuisshirt 2019-2020. Het voetbalshirt van Arsenal is gemaakt van 100% polyester. The Gunners hebben het lastig in de Premier League en dat zorgt wederom voor Europa League voetbal. Daarnaast te zien in de FA Cup, Premier League en League Cup. De prijzen liggen nogal uiteen dus wij hebben de goedkoopste gekozen.

Welke voetballer hoop jij dat Arsenal nog gaat halen?

Als we kijken naar het Arsenal FC voetbalshirt voor kinderen dan valt adidas gelijk op. Jaren en dus ook vorig seizoen was het nog Puma. De clubkleuren is dan weer niet nieuw. Het adidas Arsenal shirt thuis kids 2019-2020 met een open witte en rode kraag. Wil jij nou een voetbalshirt bedrukken? Je kunt een ster zoals Aubameyang of Lacazette bedrukken. Let wel goed op de kosten voor een bedrukking. Bij Unisportstore is origineel maar het kost €20,00 euro extra. 

adidas Arsenal Shirt Thuis Kids 2019-2020

Een kinderen shirt zoals van Arsenal FC heeft een normale pasvorm. Je kunt bij onze aanbieder zelf het Arsenal voetbalbroekje thuis en sokken selecteren. Een compleet tenue creeren is dus een fluitje van een cent. Heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@voetbalshirtsdirect.nl. We hopen op een mooi seizoen en dat jij lekker kunt genieten van het shirt. Ga voor een zelfde samenstelling qua kleuren met het puma PSV Eindhoven shirt thuis 2020-2021 of Kroatie thuisshirt kind 2018-2019.

  • Arsenal Football Club
  • The Gunners
  • Rood / wit
  • Hoofdsponsor: Fly Emirates

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *