adidas Arsenal Thuisshirt Long Sleeve 2020-2021

adidas arsenal thuisshirt long sleeve 2020-2021Koop hier het adidas Arsenal thuisshirt long sleeve 2020-2021. Ga je liever voor een compleet Arsenal thuis tenue? Je kunt direct shorts en kousen bestellen. Emirates Fly Better in het midden. Deze staat in de top 4 van Barclays Premier League shirts. Je gaat dit shirt ook zien in de League cup, FA cup en Europa. Bedruk het shirt met sterren als Lacazette, Aubameyang of Willian om het helemaal af te maken.

direct bestellen


Je kunt het Arsenal shirt met lange mouwen direct bestellen. Waarom dragen sommige spelers toch lange mouwen en andere korte mouwen? Het is een gevoelskwestie denk ik. Welke variant draag jij het liefst?
Het volledige Arsenal FC tenue werd de afgelopen weken flink bekritiseerd. Wat vind jij van het nieuwe tenue? Je kunt hier ook voor de Puma Arsenal thuisshirt 2018-19 met korte mouwen gaan. We wensen iedereen een fijn voetbalseizoen en hopen dat Arsenal weer een beetje gaat meedraaien in de top.

  • Arsenal Football Club
  • Emirates Stadium
  • Nieuw speler: Willian

adidas Arsenal Thuisshirt Long Sleeve 2020-2021

Het Arsenal thuisshirt kennen we wel met deze kleuren. Denk je aan de variant lange mouwen, wie zie je dan voor je? adidas Arsenal thuisshirts gaan we de komende tijd zien in de Barclays Premier League en de diverse cups. Gelukkig gaat Ziggie de wedstrijden weer uitzenden. Deze is bijna volledig rood maar met een uniek patroon. Op de mouwen lijkt het dan ook een andere kleur rood. Een Arsenal F.C. logo op de rechterkant met de originele kleuren. Een lange mouwen variant is dus kortom heerlijk om in te trainen! Wat had van jou anders gemogen als we het hebben over het design?

Deze is er voor de wedstrijden in het Emirates stadion. Wordt het dus kouder dan zit je lekker met het shirt. Een voetbalreis naar Arsenal kan ook perfect worden gecombineerd met een goede trip in Londen. Daarbij is het nog leuker om een shirt te dragen. Het volledige Arsenal tenue is populair wereldwijd. Fanclubs vind je letterlijk overal. Een club met een rijke historie in Engeland. De club die opgericht is in een volkswijk kent ook veel respect binnen de Premier League. In Nederland is Arsenal populair door de (ex) sterspelers Robin van Persie, Marc Overmars en Dennis Bergkamp die daar hebben gespeeld. Bergkamp maakte prachtige jaren mee met in een team met Thierry Henry en Patrick Vieira. De nieuwe trainer zal toch wel een keer prijzen moeten gaan pakken naast de FA cup. Veel plezier met het adidas Arsenal thuisshirt long sleeve 2020-2021.

  • Arsenal thuisshirt lange mouwen
  • adidas Clima-cool technologie
  • Premier League | FA cup en League Cup
  • Mesh-panelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *