adidas Arsenal Thuisshirt Vrouwen 2019-2020

adidas arsenal thuisshirt vrouwen 2019-2020Je kunt bij ons het adidas Arsenal thuisshirt vrouwen 2019-2020 kopen! Op de afbeelding ziek je al een unieke pasvorm. Het is niet alleen vrouwenvoetbal maar ook voetbal wat steeds populairder wordt. Voetbalshirtsdirect heeft daarom een steeds groter aanbod vrouwen voetbalkleding zowel club- en landenteams.

direct bestellen

  • Arsenal Football Club
  • Shop direct bij Unisportstore

Als je kijkt naar het ontwerp van de vrouwen voetbalshirts dan zie je de pasvorm. Deze is anders dan de heren variant. Wel is het gewoon het officiële voetbalshirt. De pasvorm is alleen aangepast voor vrouwen. Je kunt deze bestellen vanaf maat: woman xs tot xxxl.

Als je kijkt naar het team dan heeft Arsenal minimaal 5 versterkingen nodig

Je kunt de Arsenal wedstrijdshirts natuurlijk ook personaliseren. Kies voor je eigen naam en rugnummer of van een sterspeler. Kies snel de dames voetbalkleding welke bij je past. We hebben zelfs de nieuwste voetbalschoenen met vrouwelijke pasvorm dus ga los.

adidas Arsenal Thuisshirt Vrouwen 2019-2020

Als we kijken naar het kledingmerk van de Arsenal FC vrouwen shirts dan zien we adidas. Het Duitse merk is vervangen door een ander Duits merk :). In de winkelwagen van Unisportstore.nl kan je een naam selecteren of jouw eigen naam en nummer op het shirt krijgen. Als we kijken naar de technologie van adidas dan zien we Clima-cool. Je vindt daar meer info over op het shirt zelf in het zwarte vakje onderaan op het shirt. Andere vrouwen shirts in het rood met wit via het FC Bayern Munchen thuisshirt rood vrouwen 2019-20 dus je vindt genoeg.

  • Arsenal voetbalkleding en wedstrijden
  • adidas Clima-cool materiaal
  • 100% polyester
  • Mesh-panelen op de shirts
  • Bedruk je shirts met naam en nummer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *