adidas Bayern Munchen 3de Shirt 2021-2022

adidas bayern munchen 3de shirt 2021-2022Koop hier het adidas Bayern Munchen 3de shirt 2021-2022. Deze is wel te vergelijken met het oude adidas FC Bayern Munchen uitshirt 2018-19 alleen dan een andere grijze kleur. Je ziet natuurlijk T-mobile in het midden. Wat is jouw favoriete Bayern voetbalshirt aller tijden?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Stof: 100% polyester

Het nieuwe voetbalshirt is, net zoals het trainingspak uitgekomen voor de Champions League. De kleding wordt dus gedragen alle Europese activiteiten van de club. Nadat Bayern afgelopen seizoen wederom kampioen in de Bundesliga is geworden, zal de club dus uitkomen in de Champions League. Na de zinderende eindstrijd vorig jaar in de CL kijken we met z’n allen dus weer reikhalzend uit naar de topwedstrijden op Europees niveau.

Fc Bayern Munchen mist een speler zoals Arjen Robben maar heeft een goede vervanger met Gnabry

Je kunt bij ons alle nieuwe shirts bewonderen in de rekken. Bestel ze via de button hierboven en je loopt morgen al lekker in het shirt. FC Bayern München is populair niet alleen door het team maar ook de prestaties. Toch willen ze zo graag weer eens in de Champions League. Niet voor niets staat het voetbalshirt in de top van meest verkochte voetbalshirts! Denk jij dat Bayern ver gaat komen als we het hebben over Europees voetbal?

adidas Bayern Munchen 3de Shirt adidas Bayern Munchen 3de Shirt 2021-2022

Het FC Bayern 3de shirt is wederom gesponsord door mobile gigant T-mobile. Het is dan ook niet opmerkelijk dat deze prominent op de voorkant terug te vinden is. Daarnaast bestaat het shirt uit een grijze basiskleur. Deze wordt op haar beurt weer worden afgewisseld door de bekende rode accenten van het thuisshirt. De bekende strepen van adidas zijn herkenbaar. Sportgigant adidas heeft deze en het Bayern Munchen 3de shirt kids grijs 2021-2022 namelijk ontworpen.

FC Bayern wordt na een lastig seizoen toch gewoon weer kampioen – VSD

We kennen allemaal de Clima-Cool technologie van adidas. Deze zorgt voor een fris en comfi gevoel. De technologie is ontworpen om zorg te dragen voor het vocht wat men verliest tijdens het transpireren. Je zal dus ten alle tijden lekker droog en comfortabel blijven aanvoelen. Naast de voetbalshirts hebben we ook alle voetbal trainingspakken, broekjes en de sokken zodat je, jezelf helemaal klaar kunt maken voor het nieuwe seizoen in de Bundesliga en Champions League.

  • Nieuw in de rekken
  • Shop FC Bayern Munchen fanshop artikel
  • adidas
  • Clima-Cool
  • Europees shirt
  • Bundesliga & Champions League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *