adidas Belgie Euro EK Thuisshirt 2020-2021

adidas belgie euro ek thuisshirt 2020-2021Koop in onze shop het adidas Belgie EURO EK thuisshirt 2020-2021. Eerder hadden we bij Voetbalshirtsdirect.nl het adidas Belgie thuisshirt 2022-2023 en adidas Belgie shirt thuis kids 2022-23.

direct bestellen vsd

  • Shop direct bij Voetbalshop.nl
  • Rode Duivels thuisshirts
  • In: mini, kids, junior en senior
  • Seizoen: EK voetbal 2020

De Koninklijke Belgische Voetbal Bond kijkt alvast vooruit naar EURO 2020. Als we het hebben over de Rode Duivels dan zien we toch nog steeds een favoriet. Spelers als Lukaku, De Bruyne, Vertonghen, Alderweireld en Hazard hebben het shirt gepromoot. Naast de thuisshirts ook trainingskleding zoals trainingspakken maar ook t-shirts. Welke speler uit de Belgische selectie is jouw favoriet?

Een België shirt thuis kan worden bedrukt met je favoriete speler of eigen naam / nummer.

Het voetbalshirt is ontworpen door adidas in overleg met de KBVB. De KBVB ook wel Koninklijke Belgische Voetbal Bond van de nationale ploeg van België. KBVB is als jaren aangesloten bij de UEFA. We hopen dan ook op geweldige prestaties op Euro 2020 en FIFA World Cup 2022. Met een geweldige selectie maar een beetje mot zouden ze toch ver moeten kunnen komen. adidas is al jaren de kledingsponsor voor zowel de wedstrijdkleding als de trainingskleding van het Belgisch voetbalelftal.

adidas Belgie Euro EK Thuisshirt 2020-2021

Het Rode Duivels thuisshirt met de kleuren van de Belgische vlag. De v-hals is een kleine v en verder vallen de zwarte strepen op. Hoe ver denk jij dat het Belgisch voetbalteam gaat komen op het toernooi? Misschien komen ze wel tot de finale. Je kunt natuurlijk gaan voor een bedrukking met naam / nummer op het Belgie shirt. Namen zoals Lukaku, De Bruyne, Hazard, Mertens of Michy Batshuayi kunnen allemaal worden bedrukt. Je kunt ook de bijpassende voetbalbroekjes en kousen selecteren voor een compleet tenue. Nog een paar wedstrijden voor de kwalificatie UEFA EURO 2020 en dan later het toernooi. In ieder geval zal het Belgisch voetbalelftal ook een tal oefenwedstrijden spelen.

  • Belgisch voetbalelftal
  • Bond: KBVB
  • Bijnaam: Rode Duivels
  • adidas Clima-cool voetbalkleding
  • Normal, Vapor kit en authentic shirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *