Home » Rode Duivels » adidas Belgie Keepersshirt

adidas Belgie Keepersshirt

adidas belgie keepersshirt 2018-19Het adidas Belgie keepersshirt 2018-19 voor de doelman van de Rode Duivels, Thibaut Courtois! Liever een Belgie thuisshirt? Zie het overzicht in de Rode Duivels shop.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €79,95
  • Seizoen: WK voetbal 2018
  • Partners: Voetbalshop
  • Sterkeeper: Thibaut Courtois
  • België artikelen

Het adidas Belgie keepersshirt 2018-19 te zien in de zomer van 2018 in Rusland tijdens FIFA wereldkampioenschap voetbal 2018. We verwachten Thibaut Courtois op goals dus ontwerp het Thibaut Courtois shirt België met rugnummer 1. De andere keepers van de Rode Duivels zijn Thibaut Courtois en Jean-François Gillet. Hierboven het zwarte België keepersshirt.

adidas Belgie Keepersshirt 2018-19

Het adidas Belgie keepersshirt 2018-19 dus in het zwart met complete naam adidas Belgie keepersshirt 2018-19 Solar Slime. Keeperskleding Rode Duivels is voorzien van bescherming tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland en dus ook op het adidas Belgie keepersshirt. We verwachten een hoop van de Rode Duivels tijdens de het Wereld Kampioenschap voetbal 2018. Het keepersshirt Belgie 2018-2019 is te bedrukken met een nummer aan de voorkant en naam aan de achterkant. Uiteraard zijn we benieuwd naar de sterren van het Belgische team! De prijzen in bovenstaande tabel geleden voor het adidas Belgie keepersshirt kids.

  • Rode Duivels naar het WK
  • adidas keeperskleding
  • Clima-cool keepersshirts
  • Thibaut Courtois

Rode Duivels Keepersshirt 2018/19

Het Rode Duivels keepersshirt 2018/19 zijn uitgerust met elleboogbeschermers speciaal om te duiken. We kunnen inmiddels wel zeggen dat de keepers van de Rode Duivels op wereldniveau presteren en dus 1 van de beste keepers ter wereld zijn. Het prachtige adidas Keepersshirt groen heeft een Clima-cool technologie voor een perfecte lichaamstemperatuur. Het adidas Rode Duivels keepersshirt zal te zien zijn tijdens de beladen wedstrijden op het Wereldkampioenschap. We wensen je veel plezier met het prachtige Rode Duivels keepersshirt 2018/19. Heeft u nog vragen? info@voetbalshirtsdirect.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *