Home » Rode Duivels » adidas Belgie Tenue Kids

adidas Belgie Tenue Kids

adidas belgie tenue kids 2018-19Het adidas Belgie tenue kids 2018-19 te verkrijgen in onze Rode Duivels shop. Bekijk in onze België voetbal fanshop ook eens het Belgie trainingspak 2018-2019 en voor de mini’s het Belgie tenue minikit kind 2018-2019.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54.99
  • Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
  • Thuisshirt, short en kousen
  • België artikelen

Het adidas Belgie tenue kids 2018-2019 bestaande uit het Belgie thuisshirt 2018-2019 kind het Rode Duivels voetbalbroekje en de rode sokken. Een Rode Duivels tenue kinderen zoals te zien hierboven zal worden gedragen tijdens de thuiswedstrijden. We kunnen van het België voetbaltenue genieten tot het WK voetbal 2018.

Het adidas Belgie tenue kids 2018-2019 ontworpen door het grote kledingmerk adidas. adidas ontwerp voetbalkleding Clima-cool. De technologie zegt het al, het zorgt dat je een fris en cool gevoel hebt tijdens het sporten maar tijdens het juichen. De lichaamstemperatuur blijft optimaal door de mesh-gaatjes die in het Belgie tenue 2018/2020 zijn verwerkt. Het complete Rode Duivel tenue thuis is te verkrijgen in kids en senioren maten. Het opvallende aan het voetbaltenue zijn de gele Adidas accenten. De accenten zijn verwerkt in het logo en de adidas strepen aan de zijkant. Het Belgie shirt bedrukken? Aan de voorkant van het thuisshirt zal dan een geel nummer zichtbaar worden.

adidas Belgie Tenue Kids 2018-2019

Het Belgie tenue thuis kinderen is uiteraard in hoofdzaak ontworpen in de rode en zwarte kleur. De gele accenten maken het geheel af zoals we kennen van het Belgisch voetbalelftal logo. Het complete Belgie tenue thuis kinderen is gemaakt van 100% polyester en heeft een normale pasvorm. We hebben het al even genoemd bij onze aanbieder kan je eenvoudig je adidas Belgie tenue kids personaliseren met nummers en naam. De populairste voetbaltenues zijn van Hazard, De Bruyne, Lukaku en Vertonghen. We wensen je veel plezier met het prachtige tenue.

  • Belgisch voetbalelftal
  • Bijnaam: Rote Teufel
  • Bond: KBVB
  • Thuiswedstrijden: Brussel
  • Kleur tenue: rood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *