Home » Rode Duivels » adidas Belgie Tenue

adidas Belgie Tenue

adidas belgie tenue 2018-2019Loop net als Hazard, Lukaku, De Bruyne en Vertonghen in het adidas Belgie tenue 2018-2019 en het adidas Belgie thuis tenue kids 2018-2019. Verkrijgbaar in onze Rode Duivels shop. adidas heeft gezorgd voor een uniek ontwerp voor de wedstrijden richting UEFA Euro 2020 en de oefenwedstrijden. Liever losse kleding of shirts? Ga dan voor de losse thuisshirts of kies een supporters tshirt.

direct bestellen vsd

Het adidas Belgie tenue uiteraard ontworpen en ontwikkeld door sportgigant adidas. Een prachtig Rode Duivel tenue thuis om het Belgische elftal aan te moedigen tijdens de kwalificatie. We zijn benieuwd naar de prestaties van Hazard, Lukaku, De Bruyne en Vertonghen op het Wereld Kampioenschap Rusland.

 

  • In: junioren, kind, baby en senioren
  • Thuisshirt, short en kousen
  • België artikelen

adidas Belgie Tenue 2018-2019

Het adidas Belgie tenue geweldig populair voor jong en oud. Het Rode Duivels voetbaltenue is al te verkrijgen vanaf maat 122 tot XXL. Een tenue bestaande uit het België shirt, België voetbalshort en België kousen met de prachtige kleurencombinatie. Zwart vinden we terug aan de bovenkant van het Rode Duivels shirt en op het complete voetbalshort. Geel aan de zijkant en de adidas accenten en de ring aan de bovenkant van de voetbalsokken. De kleur rood is het opvallendste en komt voor aan de onderzijde en schouders van het Belgie thuisshirt 2018-2019 en op de voetbalkousen.

  • Belgische nationale voetbalelftal
  • Bijnaam: Rode Duivels

Rode Duivels WK Voetbaltenue

Het adidas Rode Duivels WK voetbaltenue ontworpen door adidas met een Clima-cool technologie. Clima-cool zorgt voor een fris en cool gevoel tijdens het voetballen of sporten. Vol spanning een wedstrijd aan het kijken dan wordt het vocht naar de buitenste lagen gedreven. Een prachtige adidas Belgie tenue 2018-2019 voor de echte Rode Duivels liefhebber. Het voetbaltenue kan worden bedrukt met op de rug en voorkant van het shirt een geel cijfer en aan de achterkant een naam. Creëer dus je persoonlijke tenue en we wensen je veel plezier met het Rode Duivels WK voetbaltenue.

  • Kledingsponsor: adidas
  • Clima-Cool technologie
  • Shirt, kousen en short

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *