adidas Belgie Thuisshirt Kids 2020-2021

adidas belgie thuisshirt kids 2020-2021Koop hier het adidas Belgie thuisshirt kids 2020-2021 in onze fanshop. Deze heeft een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Je kunt deze krijgen vanaf maat 122 tot 176.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: EK voetbal 2020
  • Sterspelers: Hazard en Kompany

Het laatste toernooi in Frankrijk tijdens het EK voetbal 2016 zit er weer op. We gaan nu vooruit kijken naar EURO2020. Belgie zal tijdens het toernooi gaan ontploffen en dat bedoelen we positief. Inmiddels is het Belgische nationale team hoog te zien in de FIFA rank. Het zal dus een interessant jaar worden voor België en de voetbalbond. Je kunt het shirt bestellen en dan ontvang je deze binnen 2 dagen in huis.

We zijn benieuwd of de Rode Duivels na EURO2020 op plek 1 stat op de FIFA rank.

Het shirt is ontworpen en geproduceerd door het kledingmerk adidas zoals we vaker zien. Het nieuwe thuisshirt Rode Duivels is uitgekomen met een bekende kleurencombinatie. De traditionele kraag is ingewisseld voor een V hals. De opvallende adidas strepen lopen aan de zijkant van het voetbalshirt in het geel. Het aparte is de unieke lijnen die over het shirt lopen in donkerrood en zwart. Neem een kijkje in de Rode Duivels shop. Het nieuwe adidas Rode Duivels thuisshirt strepen 2020-2021 heeft een aantal interessante features zoals de bijzondere lijnen.

adidas Belgie Thuisshirt Kids 2020-2021

Het Belgie EK shirt kids 2020/2 is verdeeld in diverse vlakken aan de voorkant. Verder heeft het voetbalshirt een ideale pasvorm en is luchtig en comfortabel om te dragen. De Rode Duivels kleding is uitgevoerd met de Climacool technologie van adidas. Je kunt dus heerlijk gaan sporten of juichen en toch voelt deze fris aan. Een uniek voetbalshirt die iedere Belg in het bezit moet hebben. Kijk rustig rond in onze voetbalshop of bestel het Belgie thuisshirt vandaag nog. We wensen de Rode Duivels heel veel succes op het EK voetbal 2020

  • Voetballand: Belgie
  • Rode Duivels shop
  • adidas Voetbalkleding
  • Climacool
  • EK voetbal 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *