adidas Belgie Voetbalbroekje Thuis Rood 2020-21

adidas belgie voetbalbroekje thuis rood 2020-21Het adidas Belgie voetbalbroekje thuis rood 2020-21 nu in onze Rode Duivels shop. Je kunt ook voor een compleet tenue gaan? Ga dan nog even snel langs bij het thuisshirt van belgie en uiteraard ook de sokken. Deze zijn er voor kinderen maar ook senioren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • adidas België voetbalkleding

Je ziet het short een keer niet in de zwarte basiskleur maar gewoon rood. We zien dat toch niet vaak. Je kunt deze morgen al dragen als je vandaag je bestellen plaatst. Ga dus los en kies de kleding zoals dit broekje. Zie hier ook het adidas Belgie thuisshirt strepen 2020-2021 en adidas Belgie voetbalkousen thuis rood 2020-2021.

Hoe ver gaat België komen tijdens UEFA EURO 2020?

Het broekje is ontwikkeld en gemaakt in samenspraak met kledingmerk adidas. Op de afbeelding is te zien dat het België voetbalbroekje uit een mooie rode basiskleur bestaat. De basiskleur wordt afgewisseld met gele en zwarte accenten. Je kunt deze dus ideaal dragen tijdens trainingen of wanneer je gaat sporten.

adidas Belgie Voetbalbroekje Thuis Rood 2020-21

Het voetbaltenue en dus het voetbalbroekje gaan we nog vaak terug zien tijdens Euro 2020. Je kan deze ook personaliseren met nummer! Het is mogelijk om voor €9,99 een nummer te laten bedrukken. We zien ook hier weer het hoogwaardige Clima-Cool materiaal van adidas. Deze voelt dus altijd droog en comfortabel aan op de huid. Het vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof wanneer je transpireert. Je kunt nu dus helemaal los met de nieuwste kleding voor een nieuw toernooi.

  • adidas voetbalkleding
  • Clima-Cool Materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *