adidas Belgie Voetbalkousen Thuis Rood 2020-2021

adidas belgie voetbalkousen thuis rood 2020-2021Koop hier de adidas Belgie voetbalkousen thuis rood 2020-2021 om in te shinen. We zijn benieuwd naar de wedstrijden op Euro 2020. De kleding heeft een normale pasvorm en is voor iedereen beschikbaar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: 30 tot 50
  • Stof: 100% polyester
  • Kleur: rood met gele en zwarte accenten

Je kunt bij ons weer de Belgie voetbalkousen bestellen. De kleding is tegelijk met de voetbaltenues van Duitsland, Spanje en Zweden op de markt gekomen. Ze zullen te zien zijn op tv en in het stadion tijdens de wedstrijden op het EK voetbal 2020. Bestel je de kleding vandaag dan heb je het morgen in huis. Bekijk ook het adidas Belgie thuisshirt strepen 2020-2021 en het adidas Belgie voetbalbroekje thuis rood 2020-21 voor een mooi geheel.

Je kunt naar de voetbalkousen in het rood ook een bijpassend voetbalbroekje en natuurlijk het thuisshirt bestellen.

Het voetbed van de kousen zijn ergonomisch en extra stevig ontworpen. Dit klinkt natuurlijk heel duur, maar houdt in dat ze een perfecte pasvorm hebben voor ieder persoon. Heb je dus aparte voeten of heb je altijd moeite met het vinden van goede voetbalsokken die lekker zitten, dan zal dit geen punt zijn. Het voetbed is daarnaast zo ontworpen dat je een lekkere demping hebt en bijzonder veel grip in je voetbalschoenen. De samenwerking met adidas zorgt voor een speciale techniek. Dit houdt in dat vocht van het transpireren naar de buitenste lagen wordt afgevoerd. De voetbalsokken blijven dus lekker droog aanvoelen en blijven tevens goed om de voet zitten.

adidas Belgie Voetbalkousen Thuis Rood 2020-2021

De voetbalsokken zijn zoals te zien is uitgekomen met een overwegend rode basiskleur. Het is niet gek dat het Belgische nationale team de Rode Duivels wordt genoemd. Aan de bovenkant van de voetbalkousen staat de vlag. Aan de achterkant staat het adidas logo en tevens wordt aangegeven welke de rechter sok is. Ze zijn dus alvast een must have om te hebben voor iedere supporter. Maak dus vandaag nog je Rode Duivels collectie compleet of kijk nog eens rond in onze Rode Duivels shop!

  • Rode Duivels shop
  • Kleding: adidas Climacool
  • 100% polyester
  • Te zien op EURO 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *