adidas Benfina Uitshirt Zwart 2020-2021

adidas benfina uitshirt zwart 2020-2021Scoor hier een adidas Benfina uitshirt zwart 2020-2021. In de shop zijn de uitshirts introduceert met een interessante kleurencombinatie zo ook het shirt uit voor kinderen. Wat vind jij van het nieuwste shirt met de zilveren accenten?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • adidas Clima-cool kleding
  • Emirates Fly Better

adidas heeft opnieuw voor een verrassing gezorgd met het zwarte uitshirt. Het is een eerbetoon aan de adelaar welke de mascotte van de club is. We gaan het shirt nog regelmatig zien op dinsdag en woensdag tijdens de Champions League wedstrijden. We zijn ook wel benieuwd wat je van het voetbalshirt vindt :). Ga hier ook voro het adidas Benfica uitshirt zwart kinderen 2020-2021.

Stelling: SL Benfica wordt aankomend seizoen kampioen van Portugal

De inspiratie van het uitshirt gaat uit naar Benfica’s beroemde arendmascotte. Als we kijken naar de uitshirts van Benfica met hoofdkleur ‘Dark’ op het shirt meer zien. Redelijk bizar dat zulke kleuren ook namen hebben maar goed. De logo’s van zowel adidas als Benfica zijn geborduurd. Bekijk in onze shop ook het adidas Benfica uitshirt 2023-2024 gelekt of ga voor een overzicht via: Benfica voetbalshirt.

adidas Benfina Uitshirt Zwart 2020-2021

Het complete Benfinca tenue uit zal in het zwart te verkrijgen zijn. Altijd al een bezoek willen brengen aan Benfica SL in Portugal? Ga hierboven naar de blauwe link “Benfica overzicht” en selecteer jouw Benfica SL voetbalreis. De Portugese club gaan we zien in de Liga NOS, Portugese beker en Champions League. In de store het Benfica shirt uit kids en nog veel meer kleding. Heb je nog vragen of zoek je iets specifieks? Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Land en League: Portugal
  • Materiaal: Polyester
  • adidas logo: Geborduurd
  • Benfica SL logo: Geborduurd
  • Voetbalshirt voor: kids en senioren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *